Lån 260.000 kr. med hurtig udbetaling

Bankly og Lendo samarbejder om at tilbyde dig Danmarks største sammenligningstjeneste indenfor lån og renter med 21 forskellige banker. Lav din låneansøgning i samarbejde med Lendo via knappen nedenfor.
  • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
  • Find det billigste lån på 260.000 kr. på markedet
  • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi samarbejder med Lendo så du kan sammenligne op til 21 forskellige banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Lendo sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Lendo sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.

Lav din låneansøgning i samarbejde med Lendo via knappen nedenfor.
Ansøg om lån
  • Tilbud fra op til 21 forskellige banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly & Lendo finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning via Lendo. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter Lendo tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Lendo.

Hvad er et lån på 260.000 kr.?

Et lån på 260.000 kr. er et større lån, som du eksempelvis kan bruge til at finansiere en stor rejse, en bryllupsfest eller til at renovere din bolig.

Et lån på 260.000 kr. er nemlig et fleksibelt lån, hvilket betyder, at lånebeløbet ikke skal bruges til et specifikt formål, som du måske kender det fra billån, hvor beløbet er øremærket et bilkøb.

Lån 260.000 kr. uden sikkerhed

Et lån på 260.000 kr. er samtidig et lån uden sikkerhed, hvilket betyder, at du som låntager ikke stiller noget som sikkerhed for lånet.

Ved boliglån og billån stilles et aktiv i form af henholdsvis bolig og bil typisk i sikkerhed for lånet. Aktivet fungerer med andre ord som en sikkerhed for lånets kreditor for, at du som debitor betaler lånet tilbage.

Når der ikke stilles et aktiv i sikkerhed for lånet, vil lånets rente typisk være højere, da långivers risiko er større.

Hvad koster det at låne 260.000 kr.?

Prisen på et lån på 260.000 kr. kan blandt andet påvirkes af en vurdering af din økonomi og betalingshistorik samt lånets løbetid og lånets størrelse.

Prisen på lånet kan variere betydeligt alt efter, hvilken låneudbyder du tager lånet igennem. Af den grund bør du indhente og sammenligne lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere. På den måde kan du være sikker på at vælge det billigste lån.

Skal du låne penge i forbindelse med boligkøb, kan du ofte blive tilbudt et lånetilbud med en lavere rente, hvis du vælger et boliglån eller et realkreditlån.

Ejer du i forvejen fast ejendom, kan du måske tage et lån i boligens friværdi. Dette vil være et lån med sikkerhed, og renten på lånet vil derfor ofte være mere fordelagtig. Om du kan tage et lån i din friværdi afhænger af, hvad din bolig er værd, når din restgæld er fratrukket.

Uanset hvilken lånetype du vælger, bør du altid sammenligne lånetilbud fra forskellige låneudbydere, så du er sikker på at få det bedste lånetilbud.

Lån penge med lav rente

Når du sammenligner forskellige lånetilbud, skal du, foruden lånets rente, være opmærksom på lånets samlede omkostninger. Der er nemlig typisk en række omkostninger forbundet med at oprette et lån – herunder:

  • Renter
  • Stiftelsesprovision og tinglysningsafgift
  • Opstartsgebyr, ekspeditionsgebyr og dokumentgebyr

Sammenlign lånetilbud

For at tage højde for lånets samlede omkostninger når du sammenligner lånetilbud, kan du gøre brug af ÅOP.

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og er et nøgletal, som netop beskriver lånets samlede omkostninger per år. For at sammenligne flere lån ud fra ÅOP skal alle lån dog have både samme lånebeløb og samme løbetid.

Sammenligner du flere lån ud fra ÅOP, bør du vælge det lån, hvor ÅOP består mere af renter end af andre gebyrer. Det skyldes, at du kan trække renteudgifter fra gennem dit rentefradrag og dermed spare penge på dit lån.

Skal du sammenligne lån med en løbetid på under et år, bør du i stedet for ÅOP kigge på lånets effektive rente for at finde det bedste tilbud.

Hvem kan låne 260.000 kr.?

Ønsker du at tage et lån på 260.000 kr., skal du først og fremmest overholde en række kriterier. Du skal blandt andet være fyldt 18 år og have dansk statsborgerskab og adresse i Danmark. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Når du skal godkendes til et lån, bliver der selvfølgelig også lagt stor vægt på, at du har en fornuftig og stabil økonomi.

Kreditvurdering til lån på 260.000 kr.

Din privatøkonomi kan have stor indflydelse på, hvordan dine lånetilbud ser ud, og om du bliver tilbudt et lån. Låneudbyder laver nemlig altid en kreditvurdering, for at få en idé om, hvor sikkert det er at tilbyde dig et lån.

Afhængig af hvor stort et lån du søger, kan kreditvurderingen være mere eller mindre dybdegående. En kreditvurdering til et mindre lån på 17.000 kr., 40.000 kr. eller 60.000 kr. vil være mindre dybdegående end en kreditvurdering til et større lån på 500.000 kr.

I en kreditvurdering bliver der dog altid lagt vægt på:

  • Betalingshistorik
  • Eksisterende gæld
  • Indtægt og rådighedsbeløb

Betalingshistorik

Når du søger om et lån, tjekker låneudbyder først og fremmest, om du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Du kan nemlig ikke blive tilbudt et lån, hvis du er registreret som dårlig betaler.

Din betalingshistorik har dermed stor betydning for, om du kan blive tilbudt et lån, da det giver långiver et billede af, hvor god du er til at forvalte din gæld. Har du en lang historik som dårlig betaler, fortæller det långiver, at du måske ikke vil være i stand til at betale det nye lån tilbage.

Er du registreret som dårlig betaler, er det derfor først og fremmest vigtigt, at du bliver slettet fra registret så hurtigt som muligt.

Eksisterende gæld

Långiver kigger også på din eksisterende gæld, når det skal vurderes, om du kan blive godkendt til endnu et lån. Her vurderes din samlede gæld ud fra din samlede indtægt i en betegnelse kaldet gældsfaktor.

Selvom din gældsfaktor har betydning for, om du kan blive godkendt til et lån, vurderer långiver din gæld i lyset af dit rådighedsbeløb, formue og værdier.

Har du eksempelvis gæld i fast ejendom, kan din gældsfaktor være i den høje ende, men fordi gælden er bundet op på et aktiv, kan du med stor sandsynlighed blive godkendt til et lån alligevel.

Har du derimod mange små lån, kan du med fordel prioritere at få dem betalt ud eller samle dem i et samlelån. Ved at samle din gæld i ét samlet lån får du først og fremmest et bedre overblik over din gæld – men ofte kan du også opnå en bedre rente og dermed spare penge på dine lån.

Indtægt og rådighedsbeløb

Din indtægt og rådighedsbeløb har ligeledes stor betydning, når du skal godkendes til et lån. Det fortæller nemlig långiver, hvad du reelt har mulighed for at betale af på din gæld hver måned.

Du kan med fordel dykke ned i dit budget. Her kan du se, hvor det eventuelt er muligt at spare penge og dermed øge dit rådighedsbeløb.

Oversigt over lånebeløb