Lån 180.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 180.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 180.000 kr.?

Et lån på 180.000 kr. er et større forbrugslån, som kan anvendes til en række forskellige formål.

Det kan være, at du vil anvende 180.000 kr. som et lån til renovering eller et bådlån, så du kan købe den båd, du altid har drømt om.

Et lån på 180.000 kr. er et fleksibelt lån, som ikke er øremærket et specifikt formål. Du bestemmer dermed helt selv, hvad du bruger pengene på.

Uanset hvor stort et lånebeløb du ønsker, bør du indhente og sammenligne lån fra flere låneudbydere. På den måde er du sikker på at finde det billigste lån på markedet.

Lån til indfrielse af gæld

Et lån på 180.000 kr. kan også anvendes som et lån til indfrielse af gæld. Det kan blandt andet være en fordel, hvis du har flere lån. Her kan et lån til indfrielse af gæld både give dig et bedre overblik og reducere dine renteudgifter.

Med et lån til indfrielse af gæld kan du dog ofte også blive tilbudt en lavere rente, hvis du blot har ét eksisterende lån.

Hvad koster det at låne 180.000 kr.?

Der kan være stor forskel på, hvad et lån på 180.000 kr. vil koste dig fra låneudbyder til låneudbyder. Det skyldes, at hver låneudbyder sammensætter et individuelt lånetilbud til dig, som blandt andet bliver påvirket af:

 • Lånebeløb og løbetid.
 • Din indtægt og rådighedsbeløb.
 • Din eksisterende gæld og betalingshistorik.

Hvilken rente, du bliver tilbudt, påvirkes ligeledes af ovenstående faktorer. Derfor kan det samlede tilbagebetalingsbeløb variere meget i forskellige lånetilbud.

Lån 180.000 kr. til en lav rente

Når du tager et lån, vil en del af lånets samlede tilbagebetaling bestå af renteudgifter. Du skal løbende betale renter på dit lån, indtil hele lånet er tilbagebetalt.

Der kan dog være stor forskel på, hvilken rente du bliver tilbudt på forskellige lån.

Lånets rente kan eksempelvis blive påvirket af lånets:

 • Formål.
 • Løbetid.
 • Lånebeløb.
 • Din privatøkonomi som låntager.

Tager du eksempelvis et lån uden sikkerhed, vil renten ofte være højere sammenlignet med et lån med sikkerhed. Det skyldes, at lånet ikke er lige så usikkert for långiver, når der stilles sikkerhed for lånet i et aktiv. Et lån uden sikkerhed er derfor et mere risikabelt lån for låntager, og af den grund er renten typisk højere.

Af samme årsag vil du opleve, at der er forskel på, hvad et almindeligt banklån eller forbrugslån koster sammenlignet med et realkreditlån eller et billån, hvor långiver har sikkerhed i henholdsvis boligen og bilen.

For at være sikker på, at du tager et lån med lav rente, bør du indhente og sammenligne så mange lånetilbud som muligt. Du har dermed den bedste forudsætning for at vælge et lån med en lav rente.

Vælg det billigste lånetilbud

Når du ansøger om et lån gennem Bankly, indhenter vi lånetilbud fra en række forskellige banker for dig.

Det tager kun et par minutter at indtaste de nødvendige oplysninger, og du vil ofte modtage de første lånetilbud kort efter, at du har sendt din ansøgning.

Du kan se alle dine lånetilbud i din låneoversigt. Har alle tilbud det samme lånebeløb, vil det billigste tilbud automatisk placeres i toppen af din oversigt.

På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik og vælge det billigste lånetilbud.

Kan jeg låne 180.000 kr.?

Har du en sund og fornuftig økonomi, bør du som udgangspunkt kunne tage et lån. Det er vigtigt, at din potentielle långiver kan se, at du har plads i din økonomi til at påtage dig en gældspost.

For at være sikker på, at din økonomi er rustet til et lån, udarbejder långiver altid en kreditvurdering af din økonomi. Her lægges især vægt på din indtægt og rådighedsbeløb, din betalingshistorik, samt om du har eksisterende gæld.

Du skal desuden kunne leve op til nogle overordnede krav, når du vil tage et lån:

 1. Du skal være fyldt 18 år.
 2. Du må ikke være registreret i RKI.
 3. Du skal have dansk statsborgerskab og bopæl i Danmark.

Selvom du blot skal være 18 år for at ansøge om et lån, kan du opleve, at det er svært at tage et lån som 18-årig.

Allerede når långiver laver en kreditvurdering af din økonomi, kan du opleve, at du ikke bliver tilbudt et lån. Det skyldes, at de færreste 18-årige har en særlig stor indkomst.

Når du skal godkendes til et lån, er det derfor vigtigt, at du kan vise långiver, at du har et tilstrækkeligt stort rådighedsbeløb og styr på din økonomi.

Bliv godkendt til et lån på 180.000 kr.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan blive godkendt til et lån, kan du gøre følgende:

 • Lav et budget og beregn dit rådighedsbeløb for at se, hvor stort et beløb du har til rådighed til at afdrage på din gæld.
 • Få et overblik over din eksisterende gæld og se, om du kan betale eksisterende gæld tilbage, inden du tager et nyt lån. Undersøg eventuelt, om du kan tage et samlelån og på den måde reducere dine renteudgifter.
 • Er du registreret i RKI, skal du hurtigst muligt betale din misligholdte gæld tilbage og få slettet din registrering. Det er nemlig ikke muligt at låne penge, så længe du er registreret som dårlig betaler.

Derudover kan du se, om det er muligt at ansøge om et lån med medansøger. På den måde er I nemlig to, som hæfter for gælden, hvilket giver en større sikkerhed for långiver.

Hvad koster det at låne 180.000 kr.?
Det kan variere betydeligt fra långiver til långiver, hvad det koster at låne 180.000 kr. Prisen påvirkes blandt andet af din kreditvurdering og løbetiden på dit lån. Du bør altid indhente og sammenligne lånetilbud fra flere låneudbydere for at være sikker på, at du vælger det billigste lån.
Hvad kan jeg gøre med et lån på 180.000 kr.?
Et lån på 180.000 kr. er et fleksibelt forbrugslån. Det betyder, at du helt selv bestemmer, hvad du vil bruge beløbet til.
Kan jeg låne 180.000 kr.?
For at blive tilbudt et lån på 180.000 kr., skal du være fyldt 18 år, samt have dansk statsborgerskab og bopæl i Danmark. Du skal desuden vise långiver, at du har en sund og stabil økonomi, ligesom du ikke må være registreret som dårlig betaler i et register som RKI.

Oversigt over lånebeløb