Lån 30.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 30.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 30.000 kr.?

Et lån på 30.000 kr. er et fleksibelt lån, som ikke er øremærket et specifikt formål. Det betyder, at du kan bruge et lån på 30.000 kr. til lige præcis det, du ønsker.

Et lån på 30.000 kr. er dog også et mindre lån, hvilket selvfølgelig sætter nogle begrænsninger for, hvad pengene kan finansiere. Men skal du købe elektronik med et lån til computer eller skifte sofaen ud, kan du nå langt med et lån på 30.000 kr.

Skal du derimod finansiere en ombygning eller et huskøb, har du brug for et betydeligt større lån, og du kan derfor henholdsvis overveje et lån til ombygning eller et huslån.

Hvilket lån skal jeg vælge?

Når du skal finde ud af, hvilket lån du skal vælge, bør du først og fremmest overveje, hvilket behov lånet skal imødekomme.

Her kan du med fordel både tænke over:

 1. Om du er i stand til at betale af på et lån på 30.000 kr.
 2. Om 30.000 kr. er nok til at finansiere, hvad end du vil finansiere

Ved køb af brugt bil er det ofte muligt at finde en fin, køreklar bil til 30.000 kr. Finder du derimod den perfekte brugte bil til 50.000 kr., er et lån på 30.000 kr. ikke nok.

Inden du tager et lån, bør du derfor være helt sikker på, at lånebeløbet er tilstrækkeligt, så du ikke er nødsaget til at optage endnu et lån.

Har du besluttet dig for at låne 30.000 kr., bør du indhente og sammenligne lånetilbud fra flere låneudbydere. På den måde er du sikker på, at du vælger det billigste lånetilbud.

Lån 30.000 kr. uden sikkerhed

Når du låner 30.000 kr., er det et lån uden sikkerhed, hvilket betyder, at din långiver ikke tager sikkerhed i et aktiv, når du låner penge.

Lån med sikkerhed kender du måske i forbindelse med boliglån eller billån, hvor långiver tager sikkerhed i boligen eller bilen. Her har kreditor mulighed for at inddrage aktivet, altså henholdsvis bolig eller bil, hvis debitor misligholder gælden.

Når der ikke tages sikkerhed i et lån på 30.000 kr., medfører det typisk, at der lægges større vægt på en kreditvurdering af din økonomi. Det skyldes, at långiver vil være sikker på, at du er i stand til at tilbagebetale din gæld.

Hvad koster det at låne 30.000 kr.?

Når du tager et lån, vil en del af lånets samlede pris bestå af renter og finansieringsomkostninger som oprettelsesgebyr. Tager du et lån på 30.000 kr., vil du derfor ende med at betale mere tilbage end 30.000 kr.

Hvad du helt konkret ender med at betale for et lån, afhænger derfor af, hvilken låneaftale du bliver tilbudt, og hvor meget du skal betale i henholdsvis rente og oprettelsesgebyr.

Der kan dog være stor forskel på, hvad et lån koster hos de forskellige låneudbydere, og det er derfor en god idé at sammenligne lånetilbud fra flere låneudbydere.

Lån 30.000 kr. med lav rente

Når du sammenligner lånetilbud, er der forskellige tilgange, du kan tage. Ofte giver det mening at sammenligne ud fra enten:

 1. Lånets ÅOP: ÅOP beskriver lånets samlede årlige omkostninger i procent. Sammenligner du lån ud fra ÅOP, skal alle lån have både samme løbetid og samme lånebeløb.
 2. Lånets effektive rente: Modsat ÅOP beregnes lånets effektive rente ikke på årlig basis, men tager i stedet højde for renterne i lånets reelle løbetid. Sammenligner du lån ud fra den effektive rente, kan du derfor se lånets samlede renteudgifter gennem hele lånets løbetid.

Eftersom et lån på 30.000 kr. er et relativt lille lån, vil lånets løbetid formentlig være kortere end ét år. Af den grund bør du sammenligne forskellige lånetilbud ved at kigge på lånets effektive rente.

Var der i stedet tale om et lån på 450.000 kr. eller 500.000 kr., ville løbetiden med stor sandsynlighed være længere end ét år, og det ville derfor give bedre mening at sammenligne ud fra lånets ÅOP.

Hvor meget kan jeg låne?

Hvor stort et lånebeløb du kan blive godkendt til at låne, afhænger i høj grad af din privatøkonomi. Når långiver skal give et lånetilbud, bliver der nemlig lavet en kreditvurdering.

Når din kreditværdighed vurderes i forbindelse med et lånetilbud, bliver der blandt andet lagt vægt på:

Det skyldes, at långiver vil være sikker på, at du er i stand til at forvalte din gæld og betale lånet tilbage. Af samme årsag kan du ikke blive godkendt til et lån, hvis du har misligholdt gæld eller er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Lån 30.000 kr. i dag

Vil du være sikker på at blive godkendt til et lån på 30.000 kr., kan du med fordel tage bestik af din økonomiske situation ud fra, hvad långiver lægger vægt på i en kreditvurdering:

 • Betalingshistorik: Du bør først og fremmest være sikker på, at du ikke er registreret som dårlig betaler i et register som RKI. I så fald skal du sørge for at blive slettet fra registret, da du ikke kan blive godkendt til et lån, så længe du er registreret som dårlig betaler.
 • Gæld: Dernæst kan du se, om du har eksisterende gæld, som eventuelt skal afvikles eller samles i et samlelån, når du søger om et nyt lån. Du kan beregne, hvornår du er gældfri med en gældsberegner og på den måde finde ud af, hvornår du kan søge om et nyt lån.
 • Indtægt og rådighedsbeløb: Du bør derudover se på din indtægt, da dit rådighedsbeløb er afgørende for, om du er i stand til at betale din gæld tilbage. Skal du øge dit rådighedsbeløb, kan du vurdere, om det er muligt at spare penge i dit budget eksempelvis ved at reducere dine variable udgifter.

Der er desuden nogle konkrete tiltag, du kan gøre brug af, for at øge långivers tryghed ved at låne dig penge.

Du kan blandt andet ansøge om et lån med en medansøger, da I dermed er to til at hæfte for lånet. Du kan også melde dig ind i en a-kasse, da du på den måde er sikret en indtægt, hvis du mister dit arbejde.

Oversigt over lånebeløb