Tag lån til computer

Find det billigste lån til computer
 • 1 ansøgning - flere banker giver tilbud
 • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud
 • Spar penge på lån

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Lån til computer

Med et lån til computer kan du finansiere din computer, hvad enten du skal betale for reparation eller købe en splinterny PC.

Når du skal tage et lån til computer, er der tale om et almindeligt forbrugslån. Ligesom ved alle andre lån, bør du være sikker på, at du vælger det billigste lån.

Ved at indhente og sammenligne lånetilbud fra flere låneudbydere, har du de bedste forudsætninger for at finde det billigste lån til computer.

Køb computer på afbetaling

Hos mange elektronikforhandlere er det muligt at købe elektronik på afbetaling i stedet for at tage et lån til computer eller et lån til TV.

Afhængig af betalingsaftalen kan det sommetider være en fordelagtig løsning – især hvis du kan blive tilbudt en rentefri afbetalingsaftale.

Du bør dog være opmærksom på, om du bliver pålagt øvrige udgifter ved en afbetalingsaftale gennem en elektronikforhandler. Sommetider kan der nemlig forekomme både oprettelsesomkostninger og månedlige gebyrer, selvom afbetalingen beskrives som rentefri.

Af den grund bør du altid sammenligne afbetalings- og låneaftaler ved flere forskellige forhandlere og långivere, så du er sikker på, at du finder det billigste tilbud.

Hvad koster en computer?

Der kan være stor forskel på, hvad det koster at købe en ny computer. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken slags computer du ønsker at købe, herunder:

 • Computerens mærke og model.
 • Om computeren er bærbar eller stationær.
 • Størrelse af harddisk og hastighed på computerens processor.

Når du tager et lån til elektronik, har især produktets mærke indflydelse på prisen. Af den grund er der forskel på, hvor stort et lånebeløb du har brug for, hvis du eksempelvis skal tage et lån til Macbook sammenlignet med et lån til PC, som typisk er billigere end en Macbook.

Typisk vil en bærbar PC være dyrere sammenlignet med en tilsvarende stationær computer. Har du ikke behov for fleksibiliteten i en bærbar computer, kan det derfor i mange tilfælde bedre betale sig at købe en stationær PC.

Hvordan du skal bruge din nye computer, har også stor indflydelse på, hvad den ender med at koste. Skal du eksempelvis redigere videoer i høj opløsning, stiller det nogle krav til computerens processor, som kan presse prisen op.

Hvad koster en gamer-PC på afbetaling?

En gamer-pc er ofte dyrere sammenlignet med en almindelig stationær computer. Skal du købe en gamer-PC på afbetaling, er der nemlig en række faktorer, som har stor indflydelse på computerens pris, såsom:

 1. Valg af grafikkort
 2. Computerens hastighed

For de spil, der stiller færre krav til computerens ressourcer, kan du forvente en pris på omkring 10.000 kr., mens en computer til mere ressourcekrævende spil kan løbe op i omegnen af 20.000 kr.

Lån til computer som studerende

Ligesom ved et lån til uddannelse kan du bruge et lån til computer til at finansiere de dyre udgifter, du kan løbe ind i som studerende.

Starter du uddannelse, kan du have brug for en række materialer, som kan øge dit budget for studerende betydeligt. En af de udgifter kan være en ny computer.

Som studerende vil du desuden ofte have et begrænset rådighedsbeløb, hvilket kan påvirke dine lånemuligheder. Skal du tage et lån til computer som studerende, kan du derfor med fordel se, om du kan lægge en del af købsprisen selv, så du på den måde kan reducere dit lånebeløb.

Gode råd inden du køber en ny computer

For at være sikker på at du finder den rette computer, kan du med fordel:

 1. Overveje, hvilken computer du har behov for: Her bør du især tænke på, hvad computeren skal anvendes til, hvor meget plads den skal have, og om den skal være bærbar eller stationær.
 2. Undersøge markedet og sammenligne priser: Der kan være forskel på priserne fra forhandler til forhandler. Det er derfor en god idé at sætte lidt tid af til at indhente og sammenligne priser fra forskellige elektronikforhandlere.
 3. Undgå værditab ved at købe din computer på det rette tidspunkt: Har du besluttet dig for at købe en computer, som netop er blevet lanceret, kan det ofte betale sig at vente til efterspørgslen falder, da det ofte har stor indflydelse på købsprisen.

Bliv godkendt til et lån til computer

Du kan nemt ansøge om et lån til computer gennem Bankly. Vi indhenter lånetilbud fra en række samarbejdende banker, så du i ro og mag kan vælge det billigste lån.

Inden du ansøger om et lån til computer, er det dog en god idé at klarlægge præcis, hvor stort et lånebeløb du har brug for.

Når du søger om et lån, laver långiver nemlig altid en kreditvurdering af din økonomi. Kreditvurderingen kigger blandt andet på dit rådighedsbeløb, som derfor er afgørende for, hvor stort et lånebeløb du kan blive tilbudt. Jo større et lånebeløb du søger om, jo større et rådighedsbeløb vil långiver ofte forvente, at du har.

Vil du forbedre dine lånemuligheder, kan du derfor med fordel:

 • Øge dit rådighedsbeløb.
 • Ansøge om lånet med en medansøger.
 • Få styr på din gæld ved at afvikle din restgæld eller samle eksisterende gæld i et samlelån.

Er du i stand til at lægge en dels af købsprisen selv, kan du desuden reducere lånebeløbet og dermed reducere dit endelige tilbagebetalingsbeløb.

Lån til computer på afbetaling trods RKI

Ligesom ved alle andre former for lån stiller långiver nogle krav til din privatøkonomi. Du kan blandt andet ikke blive tilbudt et lån til computer, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Er du registreret i RKI eller Debitor Registret, skal du derfor først og fremmest få afviklet din misligholdte gæld og få slettet din registrering som dårlig betaler.

Kan jeg tage et lån til computer?
Når du tager et lån til at købe en computer, er der tale om et helt almindeligt forbrugslån. Du kan søge om lån gennem Bankly med et lånebeløb fra 10.000 kr. til 500.000 kr.
Hvor mange penge kan jeg låne til computer?
Hvor mange penge du kan låne til computer afhænger i høj grad af långivers kreditvurdering af din privatøkonomi.
Kan jeg tage et lån til computer, når jeg er registreret i RKI?
Det er ikke muligt at tage et lån, når du er registreret i RKI eller Debitor Registret.
Kan man købe en computer på afbetaling?
Mange elektronikforhandlere tilbyder, at du kan købe elektronik på afbetaling, hvilket kan være en fordelagtig løsning. Du bør dog være opmærksom på, at der kan forekomme gebyrer på forhandlernes afbetalingsløsninger.