Lån 320.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 320.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 320.000 kr.?

Et lån på 320.000 kr. er et større, fleksibelt lån, hvilket betyder, at du har frie tøjler til at bestemme, hvad beløbet skal bruges på.

Med et lån på 320.000 kr. kan du derfor indfri din motorcykel-drøm med et mc-lån, renovere dit køkken eller tage på en længere rejse.

Et lån på 320.000 kr. kan også bruges som et lån til indfrielse af gæld, hvor du sommetider kan blive tilbudt en lavere rente og dermed spare penge på din gældsafvikling.

Kan jeg låne 320.000 kr.?

For at låne penge skal du overholde en række grundlæggende betingelser. Først og fremmest skal du være fyldt 18 år, være myndig og have fast bopæl i Danmark.

Når du låner penge online, indsender du din ansøgning ved hjælp af dit NemID, og du kan derfor hurtigt dokumentere, at du overholder betingelserne for at kunne låne penge.

Udover de faste krav er det op til hver enkelt låneudbyder at vurdere, om de ønsker at låne dig penge og under hvilke rammer. Der kan af den grund være stor forskel på lånetilbud fra låneudbyder til låneudbyder, da tilbuddet bestemmes med udgangspunkt i en vurdering af din økonomi.

Lån 320.000 kr. billigt

Når du låner penge, vil en del af lånets samlede omkostninger blandt andet bestå af renter, gebyrer og stiftelsesomkostninger.

Ligesom lånetilbud påvirkes af långivers vurdering af din økonomi, vil det også påvirkes af lånets samlede omkostninger, som kan variere fra låneudbyder til låneudbyder.

Du bør derfor indhente og sammenligne flere forskellige tilbud for at finde det billigste lån.

Sammenlign og find det billigste lån på 320.000 kr.

Når du sammenligner lån fra flere låneudbydere, anbefales det, at du enten sammenligner ud fra lånets ÅOP eller lånets effektive rente.

Hvilken metode, der er bedst, afhænger af lånets løbetid. Lånets ÅOP er nemlig et udtryk for lånets årlige omkostninger i procent, hvorimod lånets effektive rente giver dig et overblik over lånets samlede omkostninger i hele lånets løbetid.

Er løbetiden på dit lån under et år, er den effektive rente derfor mest fordelagtig, når du skal sammenligne lånetilbud.

Er løbetiden på dit lån imidlertid længere end et år, bør du i stedet kigge på lånets ÅOP, når du sammenligner tilbud. Her er det vigtigt, at alle lån både har:

 1. Samme løbetid
 2. Samme lånebeløb

Da 320.000 kr. er et større lån, har det ofte en løbetid på mere end et år. Derfor vil ÅOP være den bedste metode til at sammenligne lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

Søger du i stedet om et mindre lån på eksempelvis 12.000 kr. eller 17.000 kr., vil løbetiden typisk være kortere end et år, og det vil dermed give bedre mening at sammenligne ud fra lånets effektive rente.

Lån uden kreditvurdering

Eftersom låneudbydere vurderer din økonomi, inden de tilbyder dig et lån, er det ikke muligt at låne penge uden en kreditvurdering.

Det er dog forskelligt, hvad hver låneudbyder lægger vægt på i en kreditvurdering, som derfor kan variere afhængigt af, hvor stort et lånebeløb du søger om. En kreditvurdering til et lån på 500.000 kr. eller 450.000 kr. vil ofte være mere omfattende sammenlignet med en kreditvurdering til et mindre lån på 15.000 kr. eller 18.000 kr.

I en vurdering af din økonomi som låntager bliver der dog altid lagt vægt på:

 • Din indtægt: Din indtægt er grundlaget for, at du er i stand til at betale af på et lån. Har du en lav eller ustabil indtægt, kan långiver vurdere, at det er for risikabelt at låne dig penge.
 • Dit rådighedsbeløb: Långiver ser også på dit rådighedsbeløb for at sikre, at du har plads i dit budget til at betale af på din gæld. Du kan sommetider øge dit rådighedsbeløb ved at reducere dine udgifter og spare penge i dit budget.
 • Din eksisterende gæld og betalingshistorik: Din eksisterende gæld og betalingshistorik viser långiver, hvordan du forvalter din gæld, og om du har plads i budgettet til endnu en gældspost.

Lån 320.000 kr. trods RKI

Når du låner penge, er det vigtigt, at du er i stand til at betale gælden tilbage til din kreditor.

For at sikre sig at din kreditor får sine penge tilbage, bliver der derfor altid lagt vægt på din betalingshistorik, og hvordan du forvalter din gæld. I den forbindelse bliver det undersøgt, om du er registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.

Af den grund er det ikke muligt at tage et lån trods RKI.

Få styr på din gæld inden du låner penge

Har du gæld i forvejen, kan det sommetider stå i vejen for, at du kan optage et nyt lån. Det kan i så fald være nødvendigt at få styr på din gæld, inden du søger om et lån.

Når långiver vurderer din økonomi, kigger de ofte på din gældsfaktor, som er en betegnelse for din samlede gæld sammenlignet med din bruttoindtægt. Din gældsfaktor er med til at give et billede af, om dit budget kan rumme endnu en gældspost og har dermed indflydelse på, om du kan blive tilbudt et lån.

Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvad de anser som en for høj gældsfaktor. Har du en gældsfaktor over 4, anses den ofte som for høj, og der er derfor en risiko for, at du ikke bliver tilbudt et lån. Er din gældsfaktor placeret på 3,5 eller derunder, bør gældsfaktoren ikke stå i vejen for et lånetilbud.

Er din gældsfaktor for høj, bør du reducere din gæld, inden du ansøger om et nyt lån. Det kan du eksempelvis gøre ved at:

 • Danne dig et overblik over hvad du skylder: Du bør først og fremmest danne dig et overblik over din restgæld for at få et billede af, hvor meget gæld du egentlig har tilbage.
 • Reducere din gældsudgift ved at samle dine lån: Har du flere lån, kan du med fordel samle dem i et samlelån. På den måde skal du kun betale renter og gebyrer ved én kreditor, og du kan dermed spare penge på dine renteudgifter.
 • Reducere dine udgifter og betal mere af på din gæld: Har du mulighed for at reducere dine udgifter, kan du øge dit rådighedsbeløb og dermed sætte et større beløb af til at betale af på din gæld.

Du kan hurtigt beregne, hvornår du er gældfri ved at bruge en gældsberegner.

Oversigt over lånebeløb