Lån 300.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 300.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 300.000 kr.?

Et lån på 300.000 kr. er et større lån, som du kan anvende til både planlagte og uforudsete udgifter.

Et lån på 300.000 kr. er også et fleksibelt lån, hvilket betyder, at beløbet ikke er øremærket et bestemt formål. Du bestemmer derfor helt selv, hvad du bruger dit lån på. Du kan eksempelvis bruge et lån på 300.000 kr. til at finansiere et nyt køkken eller din drømmerejse.

Ligesom med alle andre lån, bør du dog sikre dig, at du får det billigste lån. For at finde det billigste lån, kan du anvende Bankly til at indhente og sammenligne flere lånetilbud. Herefter kan du frit vælge det ønskede lånetilbud.

Lån 300.000 kr. uden sikkerhed

Et lån uden sikkerhed er et lån, hvor der ikke stilles et aktiv som sikkerhed for lånet. Det gælder typisk for lån til forbrug, hvor lånebeløbet ikke er øremærket et specifikt aktiv.

Ved et lån med sikkerhed stilles der derimod sikkerhed i lånets aktiv. Det kender du måske allerede fra boliglån og billån, hvor henholdsvis bolig og bil stilles som sikkerhed for lånet.

Et lån uden sikkerhed er derfor typisk et meget fleksibelt lån, da du helt selv bestemmer, hvad du bruger lånebeløbet på.

Hvad koster det at låne 300.000 kr.?

Hvor meget det koster at låne penge, afhænger af lånets løbetid, og hvor stort et beløb du vil låne. Derudover påvirkes prisen på dit lån af:

 1. Din privatøkonomi
 2. Personlige forhold

Låneudbyder lægger især vægt på din indtægt, rådighedsbeløb, betalingshistorik og personlige forhold som alder og uddannelse.

Prisen på et lån kan variere fra låneudbyder til låneudbyder. Derfor er det altid en god idé at sammenligne lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere, så du er sikker på at få det billigste lån.

Lån penge uden renter

Når du tager et lån, hører der som udgangspunkt altid renter til lånet. Du skal betale lånets renter, indtil hele lånet er betalt tilbage til din kreditor.

Selvom det ikke er muligt at låne penge uden renter, kan der være stor forskel på, hvor meget du skal betale i renter fra låneudbyder til låneudbyder.

Sammenlign lånetilbud

Eftersom der kan være stor forskel på, hvilken rente du kan blive tilbudt, er det en god idé at indhente og sammenligne lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere.

Når du sammenligner flere lånetilbud, bør du især holde øje med lånets ÅOP. ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og er et nøgletal, som beskriver lånets samlede omkostninger per år.

Fordelen ved at sammenligne lån ud fra ÅOP er, at ÅOP tager højde for lånets samlede omkostninger og ikke kun lånets renteomkostninger. Når du sammenligner lån ud fra ÅOP, skal du dog være opmærksom på, at alle lån skal have samme lånebeløb og samme løbetid.

Kan jeg låne 300.000 kr. uden kreditvurdering?

I forbindelse med din låneansøgning, laver din potentielle låneudbyder altid en kreditvurdering, hvilket er en vurdering af din økonomi og din kreditværdighed.

Kreditvurderingen bliver brugt til at vurdere sandsynligheden for, at du vil være i stand til at tilbagebetale din gæld, og dermed hvor stor en risiko låneudbyder løber ved at tilbyde dig et lån.

Hvor dybdegående kreditvurderingen er, afhænger af lånebeløbets størrelse. Typisk vil kreditvurderingen nemlig være mere dybdegående jo større et lånebeløb, du søger om.

Uanset lånets størrelse vil låneudbyder se på:

 • Din betalingshistorik
 • Din eksisterende gæld
 • Din nuværende økonomi

Din betalingshistorik

Når låneudbyder vurderer din økonomi, kigger de blandt andet på din betalingshistorik. Det gør de for at se, om du tidligere har været i stand til at tilbagebetale din gæld.

Har du en historik med misligholdt gæld, kan det være svært at blive godkendt til et nyt lån. Kan låneudbyder derimod se, at du formår at betale din gæld, vil det være mindre risikabelt at tilbyde dig et lån.

Er du registreret i RKI som dårlig betaler, vil du ikke blive tilbudt et lån. Du bør i så fald hurtigst muligt sørge for at få betalt din eksisterende gæld og slettet din registrering i RKI.

Din eksisterende gæld

Har du gæld i forvejen, kan det påvirke din mulighed for at blive tilbudt endnu et lån. Det skyldes, at låneudbyder vil være sikker på, at du er i stand til at betale din gæld tilbage.

Når låneudbyder vurderer din eksisterende gæld, beregnes din gældsfaktor. Gældsfaktoren er en betegnelse for din samlede gæld sammenlignet med din årlige bruttoindkomst.

Søger du om et lån, skal din gældsfaktor helst ligge omkring 3. Er din gældsfaktor over 4, vil du med stor sandsynlighed ikke blive tilbudt et lån.

Din nuværende økonomi

Din nuværende økonomi spiller en stor rolle, når låneudbyder skal tage stilling til, om du kan blive tilbudt et lån. Det skyldes først og fremmest, at din indtægt og rådighedsbeløb danner rammerne for, hvor meget du hver måned er i stand til at betale af på din gæld.

Derudover kan et blik på din nuværende økonomi give låneudbyder et billede af, hvordan du forvalter din økonomi, og hvordan du vil være i stand til at forvalte gæld i forbindelse med et lån.

Hvor meget kan jeg låne?

Et lån på 300.000 kr. er et stort lån, og derfor vil din kreditvurdering være mere dybdegående, end hvis du blot havde søgt om et mindre forbrugslån20.000 kr. eller 50.000 kr.

Hvor meget, du kan låne, afhænger i høj grad af din økonomi og betalingshistorik. Du bør derfor være opmærksom på, hvad en potentiel låneudbyder ser, når de kigger på din økonomi.

Du kan selv forbedre din kreditværdighed

Heldigvis er der en række ting, du selv kan gøre for at forbedre din egen kreditværdighed og dermed låneudbyders vurdering af din økonomi:

 • Øg dit rådighedsbeløb: Når du lægger et budget, finder du dit rådighedsbeløb, som er det beløb, du har til rådighed, når alle faste udgifter er betalt. Du kan selv øge dit rådighedsbeløb ved enten at øge din indtægt eller nedsætte dit forbrug. Jo større et rådighedsbeløb, du kan vise, jo større er sandsynligheden for, at du vil blive tilbudt et lån.
 • Få styr på din gæld: Det er en god idé at få styr på din eksisterende gæld, når du søger om endnu et lån. Har du mulighed for at betale din eksisterende gæld tilbage, inden du optager nye lån, er det en stor fordel. Du kan hurtigt beregne, hvornår du er gældfri med en gældsberegner.
 • Nedsæt dine gældsudgifter: Har du flere lån, kan du med fordel samle dem i et samlelån. Udover at give dig et bedre overblik, kan et samlelån også være med til at nedsætte dine gældsudgifter, da det ofte er muligt at få tilbudt en lavere rente på et samlelån.

Oversigt over lånebeløb