Lån 360.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 360.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 360.000 kr.?

Et lån på 360.000 kr. er et større lån, som du kan bruge på både planlagte og uforudsete udgifter.

Det kan være, at du skal renovere dit køkken med et lån til ombygning, finansiere en jordomrejse med et ferielån eller købe en ny bil. Eftersom et lån på 360.000 kr. er et fleksibelt lån, bestemmer du helt selv, hvad pengene skal bruges på.

Uanset hvad dit formål er med et lån på 360.000 kr., bør du indhente og sammenligne flere lånetilbud for at være sikker på, at du får det billigste lån.

Lån 360.000 kr. til køb af bil

Et større lån på 360.000 kr. kan blandt andet bruges til køb af bil, og du kan faktisk finansiere dit bilkøb med et billån på op til 500.000 kr.

Køber du en ny bil, kan den koste flere hundredetusinde kroner afhængig af bilens mærke, årgang og model. Du kan dog ofte nøjes med et mindre lån på 50.000 kr. eller 100.000 kr. ved køb af brugt bil.

Skal du købe en bil og finansiere bilkøbet med et lån, skal du tænke over, om du ønsker et billån med udbetaling eller uden udbetaling. Vælger du et billån med udbetaling, skal du selv lægge en del af købsprisen, hvorimod lånet dækker den samlede købspris ved et billån uden udbetaling.

Lån penge uden renter

Når du tager et lån, består en del af den samlede tilbagebetaling af lånets renter. Derudover kan der være forskellige udgifter forbundet med oprettelse af lån fra låneudbyder til låneudbyder.

For at finde det billigste lån i en sammenligning, kan du derfor enten tage udgangspunkt i:

 1. Lånets ÅOP: ÅOP er et nøgletal, som beskriver lånets årlige omkostninger i procent og tager højde for både renter og gebyrer forbundet med lånet. For at sammenligne flere lån ud fra deres ÅOP, skal de alle have både samme lånebeløb og samme løbetid.
 2. Lånets effektive rente: Lånets effektive rente beskriver de samlede renteudgifter over hele lånets løbetid. Er lånets rente på mindre end et år, kan den effektive rente være bedre til at vurdere prisen på lånet end ÅOP. Det skyldes, at den effektive rente ikke udregnes på årlig basis og udelukkende tager højde for lånets renter i den reelle løbetid.

Om du skal sammenligne lån ud fra ÅOP eller den effektive rente, afhænger af lånets løbetid. Er lånets løbetid kortere end ét år, kan du med fordel sammenligne tilbud ved at se på lånets effektive rente.

Er der derimod tale om et større lån på eksempelvis 160.000 kr. eller 360.000 kr., vil lånets løbetid med stor sandsynlighed være længere end et år. I så fald er det mere retvisende at sammenligne lånetilbud ved at se på lånets ÅOP.

Hvad koster det at låne 360.000 kr.?

Prisen på et lån på 360.000 kr. påvirkes af lånets rammer såsom lånets renter, og hvor lang løbetid du ønsker på dit lån. Derudover påvirkes prisen på lånet af:

 1. Din privatøkonomi såsom din indtægt, rådighedsbeløb og betalingshistorik
 2. Personlige forhold såsom din alder, uddannelse og om du ansøger med en medansøger

Der er ofte forskel på lånetilbud fra låneudbyder til låneudbyder. Det er derfor en god idé at indhente og sammenligne tilbud fra forskellige låneudbydere, inden du vælger et lånetilbud.

Lån 360.000 kr. uden sikkerhed

Et lån uden sikkerhed er et lån, hvor der ikke stilles sikkerhed i et aktiv som det eksempelvis er tilfældet ved boliglån, hvor boligen ofte stilles som sikkerhed for lånet.

Det er en større risiko for kreditor at tilbyde et lån uden sikkerhed, idet det ikke er muligt at inddrage et aktiv, hvis du misligholder din gæld. Af den grund lægger långiver ofte særlig vægt på, at du har en fornuftig og stabil økonomi, hvis du vil tage et lån uden sikkerhed.

Kan jeg låne 360.000 kr.?

For at du kan blive godkendt til et lån på 360.000 kr., er der nogle helt grundlæggende krav, du skal være i stand til at dokumentere:

 • At du er fyldt 18 år
 • At du er dansk statsborger
 • At du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret

Heldigvis er det nemt at dokumentere ovenstående krav, da du skal anvende dit NemID for at søge om et lån online.

Lån 360.000 kr. som 18-årig

Når du er fyldt 18 år, har du som udgangspunkt mulighed for at tage et lån. Når du skal kreditgodkendes til et lån, lægger långiver dog ofte vægt på, at du har en sund og stabil privatøkonomi, hvilket kan være et benspænd for mange 18-årige.

Typisk har du ikke en høj indtægt som 18-årig, ligesom dit rådighedsbeløb ofte ikke er særlig stort.

For at blive godkendt til et lån som 18-årig bør du derfor især vise långiver, at du har en stabil indtægt og et rådighedsbeløb, som gør, at du er i stand til at betale af på din gæld.

Hvor meget kan jeg låne?

Når du søger om et lån på 360.000 kr., skal du være i stand til at vise långiver, at din økonomi kan holde til et lån af den størrelse.

Uanset hvor stort lånet er, laver långiver dog altid en kreditvurdering for at være sikker på, at du har en sund økonomi, og at du som lånets debitor er i stand til at forvalte din gæld.

I en kreditvurdering lægger långiver især vægt på:

 • Din indtægt og rådighedsbeløb
 • Din eksisterende gæld og betalingshistorik
 • Personlige faktorer som alder og uddannelse

Vil du gerne øge sandsynligheden for, at du bliver tilbudt et lån på 360.000 kr., kan du med fordel tage udgangspunkt i ovenstående faktorer, inden du indhenter lånetilbud.

Det kan du eksempelvis gøre ved at spare penge i dit budget og dermed øge dit rådighedsbeløb. Du kan også betale eksisterende gæld eller samle flere gældsposter i et samlelån.

Du kan ikke blive godkendt til et lån, hvis du er registreret som dårlig betaler i hverken RKI eller Debitor Registret. Det er derfor vigtigt, at du betaler din gæld og bliver slettet som dårlig betaler, inden du søger om et lån på 360.000 kr.

Skal du afvikle gæld, inden du ansøger om et nyt lån, kan du gøre brug af en gældsberegner for at beregne, hvornår du er gældfri.

Godkendt til et lån på 360.000 kr.

Er du blevet godkendt til et lån på 360.000 kr., er det en god idé at planlægge tilbagebetalingen så hurtigt som muligt. Det giver dig de bedste forudsætninger for at betale lånet tilbage og dermed undgå at misligholde din gæld.

Når du planlægger din tilbagebetaling, kan du med fordel tage udgangspunkt i et budget. Her bør du angive din afbetaling som en fast udgift i dit budget.

Når du har udfyldt dit nye budget, er det vigtigt, at du er i stand til at følge det. Du bør derfor være sikker på, at dit nye budget er realistisk for dig at overholde. Har du brug for et større rådighedsbeløb, kan du se, om det er muligt at reducere dine variable udgifter.

Oversigt over lånebeløb