Lån 15.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 15.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 15.000 kr.?

Et lån på 15.000 kr. er et mindre lån, som, på trods af den relativt lille størrelse, kan anvendes til en række formål.

Det kan være, at du skal finansiere planlagte udgifter som en rejse, et indskudslån til en lejlighed eller som et lån til kørekort. Det kan også være, at et lån på 15.000 kr. skal finansiere pludseligt opståede udgifter, hvor du skal bruge et lån til computer eller reparation af din bil.

Fordelen ved et mindre lån på 15.000 kr. er, at det er et lån uden sikkerhed. Det betyder, at långiver ikke har behov for at vide, hvad du bruger pengene på. Et lån på 15.000 kr. er dermed et fleksibelt lån, da du helt selv bestemmer, hvad lånet skal finansiere.

Når du søger om et lån på 15.000 kr., er det en god idé at indhente og sammenligne flere lånetilbud, så du er sikker på at finde det billigste lån.

Fleksibelt lån uden sikkerhed

I modsætning til billån og boliglån skal et lån på 15.000 kr. ikke nødvendigvis bruges til at finansiere et specifikt aktiv. Det betyder også, at lånets kreditor ikke tager sikkerhed i lånet.

Når der ikke tages sikkerhed i lånet, er det et mere risikofyldt lån for långiver, da der ikke er et aktiv, långiver kan inddrage, hvis du misligholder din gæld.

Derfor er et lån uden sikkerhed typisk dyrere sammenlignet med et lån, hvor långiver har sikkerhed i et aktiv som en bil eller en bolig.

Lån 15.000 kr. rentefrit

Det er ikke muligt at låne 15.000 kr. rentefrit, medmindre du eksempelvis laver en privat låneaftale med familie eller venner og gør brug af et gældsbrev. Her kan I i fællesskab bestemme rammerne for lånet, herunder om der skal være renter på lånet, og hvornår lånet skal betales tilbage.

Når du søger om et lån, vil du blive tilbudt en rente, som blandt andet fastsættes af din låneudbyder ud fra din økonomiske situation. Renten fastsættes blandt andet på baggrund af:

 • Din alder
 • Din uddannelse og nuværende arbejde
 • Din betalingshistorik og nuværende gæld
 • Dine faste indtægter, udgifter og rådighedsbeløb

Den rente, du bliver tilbudt på dit lån, påvirkes også af lånets løbetid, og hvor stort et beløb du søger om.

På trods af ovenstående faktorer, kan der være stor forskel på den rente, du bliver tilbudt fra låneudbyder til låneudbyder. Af den årsag er det altid en god idé at hente og sammenligne lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

Lån 15.000 kr. billigt

Når du sammenligner lånetilbud fra forskellige låneudbydere for at finde det billigste lån, kan du med fordel sammenligne ud fra enten:

 1. Lånets ÅOP
 2. Lånets effektive rente

Sammenlign lån ud fra ÅOP

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og er et tal, som giver et overblik over, hvor meget et lån koster årligt ud fra lånets samlede omkostninger.

Når du sammenligner flere lånetilbud ud fra ÅOP, er det vigtigt, at alle lån har både samme lånebeløb og samme løbetid.

Sammenligner du flere lånetilbud med den samme ÅOP, kan du med fordel vælge det lån, hvor ÅOP består mere af renter end af gebyrer. Det skyldes, at du har mulighed for at trække renter fra i skat med dit rentefradrag. På den måde kan du spare endnu mere på dit lån.

Sammenlign lån ud fra lånets effektive rente

Når lånets løbetid er kortere end et år, giver det bedre mening at sammenligne flere forskellige lånetilbud ud fra lånenes effektive rente fremfor ÅOP.

Lånets effektive rente er den samlede renteudgift over hele lånets løbetid. Den effektive rente beregnes dermed ikke på årlig basis, men tager udelukkende højde for renterne over lånets reelle løbetid.

Eftersom et lån på 15.000 kr. er et mindre lån, vil lånets løbetid typisk være kortere end et år.

Hvem kan låne 15.000 kr.?

Når du søger om at låne 15.000 kr., skal du dokumentere, at du er fyldt 18 år, at du er dansk statsborger, og at du ikke er registreret som dårlig betaler.

Når du søger om et lån online, bekræfter du automatisk, at du lever op til ovenstående krav, idet du anvender NemID i løbet af låneprocessen.

Lån penge uden kreditstatus

Du skal kreditgodkendes for at blive godkendt til et lån uanset lånets størrelse. Du skal dermed kreditgodkendes, uanset om du søger om et lille lån på 12.000 kr. eller et større lån på 500.000 kr.

Långiver vurderer din kreditværdighed for at være sikker på, at du er i stand til at betale din gæld tilbage. I den forbindelse ser långiver blandt andet på din eksisterende gæld, din betalingshistorik, og om du er registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret.

Derudover har din indtægt og rådighedsbeløb stor betydning for, om du bliver godkendt til et lån, da det er din forudsætning for at betale lånet tilbage.

Lån penge uden afslag

Selvom det ikke er muligt at låne penge uden en kreditvurdering, er der meget, du selv kan gøre, som kan forbedre dine chancer for at blive tilbudt et lån på 15.000 kr.

 • Betalingshistorik: Er du registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret, skal du så hurtigt som muligt få betalt din gæld og slettet din registrering. Du kan nemlig ikke blive tilbudt et lån, hvis du er registreret som dårlig betaler.
 • Stabil indtægt: Din indtægt og rådighedsbeløb viser långiver, at du har plads i dit budget til at kunne betale af på et lån. Det er derfor vigtigt, at långiver kan se, at du har en stabil indtægt. Det kan i den forbindelse være en fordel at melde dig ind i en a-kasse, da du dermed er sikret en indtægt, selv hvis du mister dit arbejde.
 • Eksisterende gæld: Har du gæld i forvejen, kan du med fordel afvikle denne, inden du optager et nyt lån. Du kan også samle din eksisterende gæld i et samlelån. Har du flere lån, kan det give et bedre overblik over din samlede gæld, ligesom du ofte kan spare penge ved at samle din gæld hos én kreditor.

Oversigt over lånebeløb