Lån 80.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 80.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Lån 80.000 kr.

Et lån på 80.000 kr. er et mindre forbrugslån, som du kan bruge til at finansiere lige det, du ønsker. Et lån på 80.000 kr. er nemlig et fleksibelt lån, som ikke i forvejen er øremærket et bestemt formål.

Selvom et lån på 80.000 kr. er et mindre lån, kan du komme langt med beløbet, hvis du eksempelvis ønsker at bruge det som et ferielån og finansiere en rejse, som et lån til nyt køkken eller som et lån til hest, hvis du skal lære at ride.

Uanset hvordan du ønsker at bruge et lån på 80.000 kr., bør du sørge for at finde det billigste lån på markedet. Det kan du gøre ved at indhente og sammenligne lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere.

Lån 80.000 kr. til bil

Skal du låne penge til en bil, kan du ofte nå langt med et lån på 80.000 kr.

Du kan selvsagt ikke finansiere de helt dyre bilmodeller med et mindre lån. Her vil det typisk være nødvendigt at tage et større billån på eksempelvis 300.000 kr. Ansøger du om et lån gennem Bankly, kan du låne helt op til 500.000 kr.

Et lån på 80.000 kr. kan dog ofte anvendes som et lån til brugt bil.

Långiver tilbyder sjældent et lån med sikkerhed, når der er tale om en brugt bil. Du kan dog stadig finansiere bilkøbet med et lån uden sikkerhed i form af et almindeligt forbrugslån.

Kan jeg tage et lån på 80.000 kr. uden sikkerhed?

Du kender måske allerede til et lån med sikkerhed. Her er der typisk tale om et billån eller et boliglån, hvor långiver tager sikkerhed i et aktiv – det kan eksempelvis være din bil eller din bolig.

I et lån uden sikkerhed tages der imidlertid ikke sikkerhed i et aktiv. Det betyder, at et lån uden sikkerhed er et mere usikkert lån for långiver.

Et lån på 80.000 kr. er et forbrugslån uden sikkerhed, og derfor skal du ikke stille et aktiv som sikkerhed for lånet. Det kan dog medføre højere krav til dig som låntager, og det er derfor vigtigt, at du har styr på din økonomi, inden du søger om et lån på 80.000 kr.

Kan jeg tage et lån uden kreditvurdering?

Når du ansøger om et lån, vil låneudbyder altid lave en kreditvurdering af din privatøkonomi. En kreditvurdering er med til at vurdere, om du kan blive godkendt til et lån og under hvilke betingelser.

Kreditvurderingen vil ofte være mere dybdegående, jo større et lånebeløb du søger om. Kreditvurderingen til et lån på 160.000 kr. eller 175.000 kr. vil derfor være mere dybdegående end til et mindre lån på 60.000 kr.

Selvom et lån på 80.000 kr. er et mindre lån, er det en god idé, at du sætter dig ind i, hvad der typisk lægges vægt på i en kreditvurdering.

Uanset lånebeløb lægges der altid vægt på følgende, når der udarbejdes en kreditvurdering af din økonomi:

 • Din betalingshistorik.
 • Din eksisterende gæld.
 • Din indkomst og rådighedsbeløb.

Lån penge uden afslag

Vil du gerne være sikker på at låne penge uden afslag, er der en række ting, du selv kan gøre for at forbedre dine lånemuligheder.

 • Få styr på din gæld: Har du gæld i forvejen, kan det være en fordel at betale gælden tilbage, inden du tager et nyt lån. Du kan også undersøge, om du kan samle din eksisterende gæld i et samlelån.
 • Øg dit rådighedsbeløb: Er dit rådighedsbeløb ikke stort nok, kan långiver vurdere, at du ikke vil være i stand til at betale din gæld tilbage, og du vil derfor ikke blive kreditgodkendt til et lån. Kan du øge dit rådighedsbeløb, eksempelvis ved at reducere dine udgifter, kan du forbedre dine lånemuligheder betydeligt.
 • Ansøg om lån med en medansøger: Ansøger du om et lån med en medansøger, er I to, som hæfter for gælden, hvilket giver långiver en større sikkerhed. Det kan både forbedre dine lånemuligheder og resultere i en bedre låneaftale.

Har du tidligere misligholdt din gæld og er havnet i RKI eller Debitor Registret, kan du ikke blive godkendt til et lån. Er du registreret som dårlig betaler i et register, skal du derfor betale din gæld tilbage og blive slettet fra registret, inden du søger om et lån.

Lån 80.000 kr. med hurtig udbetaling

Når du ansøger om et lån gennem Bankly, får du hurtigt tilsendt lånetilbud fra vores samarbejdende banker, som alle har det til fælles, at de tilbyder lån med hurtig udbetaling.

Det tager kun et par minutter at udfylde den nødvendige information og sende din ansøgning afsted. Du modtager ofte de første tilbud med det samme, og typisk har du fået svar fra samtlige banker i løbet af en dags tid.

Find det billigste lån på 80.000 kr.

Når dine lånetilbud er indhentet, kan du finde dem i din låneoversigt, hvor tilbuddene er sorteret efter ÅOP. Har alle lån den samme løbetid, vil det billigste tilbud derfor være placeret øverst i din låneoversigt.

Når du skal sammenligne flere lån, er det en god idé at se på enten lånets effektive rente eller ÅOP.

ÅOP er et nøgletal, som beskriver lånets samlede årlige omkostninger i procent. Den effektive rente tager derimod højde for renterne i lånets reelle løbetid.

Har dine lånetilbud en løbetid kortere end et år, bør du sammenligne lånetilbud ved hjælp af lånets effektive rente. Er løbetiden derimod længere end et år, er det mere retvisende at sammenligne lånetilbud ud fra ÅOP.

Uanset om du sammenligner ved hjælp af ÅOP eller den effektive rente, skal alle lån dog have både:

 1. Samme løbetid.
 2. Samme lånebeløb.

I din låneoversigt kan finde lånets debitorrente, ÅOP, etableringsomkostninger og det samlede beløb, som du skal tilbagebetale, hvis du vælger et lånetilbud.

Du kan dermed hurtigt danne dig et overblik over over de forskellige tilbud og vælge det billigste lån på 80.000 kr.

Kan jeg låne 80.000 kr. som ung?
Du skal være mindst 18 år gammel for at optage gæld. De fleste låneudbydere er ekstra påpasselige med at låne penge til unge mennesker, hvilket især skyldes, at de færreste unge har en stabil økonomi og et stort rådighedsbeløb. Har du styr på din økonomi, kan du dog alligevel blive godkendt til et lån som ung.
Hvordan låner jeg 80.000 kr. med en medansøger?
Du kan forbedre dine lånemuligheder ved at ansøge om et lån med en medansøger. Det kan du gøre, når du udfylder din låneansøgning. Her skal du blot angive oplysninger om din medansøger og personens økonomi.