Lån 55.000 kr. med hurtig udbetaling

  • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
  • Find det billigste lån på 55.000 kr. på markedet
  • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 55.000 kr.?

Et lån på 55.000 kr. er et ganske almindeligt banklån, som du kan bruge på lige præcis det, du har lyst til. Et lån på den størrelse er nemlig det, man kalder et ‘usikret lån’, da du ikke skal stille nogen form for sikkerhed for lånet – medmindre der altså er tale om et billån, hvor du i typisk stiller din bil som sikkerhed.

Dette har både sine fordele og ulemper.

Fordelen er nemlig, at du kan få pengene langt hurtigere udbetalt end ved sikrede lån, og dertil stiller banken ingen krav for, hvad du må bruge pengene på. Det er altså helt op til dig selv at beslutte, hvad du vil gøre med pengene.

Ulempen ved denne form for lån er dog, at renten typisk er højere end ved sikrede lån, da banken netop ikke har nogen form for sikkerhed for lånet. Med andre ord løber banken en større risiko ved at låne dig penge i form af et usikret lån, da de ikke har nogen sikkerhed i form af en bil eller bolig, de kunne sælge i tilfælde af, du ikke kan betale dit lån tilbage. Denne større risiko kræver de derfor en højere rente for.

Hvordan sammenligner jeg lån på 55.000 kr.?

Når du har modtaget dine tilbud på dit ønskede lånebeløb på 55.000 kr., er det tid til at sammenligne dem med hinanden, så du kan finde det billigste og dermed spare penge. Når du har modtaget dine lånetilbud i din personlige oversigt, har vi sorteret dem efter ÅOP for dig, så du nemt kan finde det billigste lån. Hvis samtlige lånetilbud har den samme løbetid, vil det lån med den laveste ÅOP nemlig altid være det billigste lån, da ÅOP er et samlet tal for samtlige af lånets omkostninger.

Hvis lånetilbuddene, du har modtaget, dog ikke har den samme løbetid, kan det være en god idé at se på det samlede tilbagebetalingsbeløb. Dette viser dig nemlig det samlede beløb, du skal betale for lånet, og så kan du så gøre op med dig selv, om du foretrækker at betale mindst muligt for lånet, eller om du eksempelvis foretrækker at have en lavere månedlig ydelse.

Hvis du til gengæld ønsker at betale dit lån på 55.000 kr. af på så kort tid som muligt, og du derfor har ansøgt om en løbetid på 1 år, så kan ÅOP være en smule forskruet. Her giver det derfor bedre mening at se på den effektive rente, da ÅOP kan se kunstigt høj ud.

Hvad koster det at låne 55.000 kr.?
Det er gratis at søge om lån gennem Bankly. Du garanteres også den lavest mulige rente hos de banker, vi samarbejder med.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne penge til lige præcis det, du ønsker. Der er ingen krav til, hvad du skal bruge pengene på.

Oversigt over lånebeløb: