Lån 220.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 220.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 220.000 kr.?

Et lån på 220.000 kr. er et større lån, som du helt selv bestemmer, hvad du vil bruge til. Et lån på 220.000 kr. er nemlig et fleksibelt lån, som ikke i forvejen er øremærket et specifikt formål.

Ligesom med alle andre typer og størrelser af lån, er det dog en god idé at indhente og sammenligne flere lånetilbud. På den måde kan du være sikker på at vælge det billigste lånetilbud til et lån på 220.000 kr.

Lån 220.000 kr. med lav rente

Når du sammenligner forskellige lånetilbud, kan du blandt andet sammenligne ud fra den tilbudte rente eller lånets ÅOP afhængig af lånets løbetid:

 1. Løbetid på mere end et år: Har det tilbudte lån en løbetid på mere end ét år, bør du holde øje med lånets ÅOP, som tager højde for lånets samlede årlige omkostninger.
 2. Løbetid på mindre end et år: Har det tilbudte lån en løbetid på mindre end et år, bør du i stedet sammenligne de forskellige lånetilbud ud fra deres effektive rente.

Sammenligner du forskellige lån ud fra ÅOP, bør du være opmærksom på, at alle lån skal have både samme lånebeløb og samme løbetid.

Hvilket lån skal jeg vælge?

Når du har fået tilsendt lånetilbud, er det tid til at sammenligne de forskellige lån, så du kan vælge det billigste tilbud.

Har de tilbudte lån den samme løbetid, bør du som tommelfingerregel vælge lånet med den laveste ÅOP, da det typisk vil være det billigste lån.

Har du fået tilbudt flere lån med den samme ÅOP, bør du vælge det lån, hvor ÅOP består mere af rente end af øvrige gebyrer. Du har nemlig mulighed for at trække renteudgifter fra i Skat ved at gøre brug af dit rentefradrag, og det er på den måde muligt at spare penge på dit lån.

Hvem kan låne 220.000 kr.?

Et lån på 220.000 kr. er et fleksibelt lån, og du bestemmer dermed selv, hvad pengene skal bruges på.

Du kan derfor søge om et lån på 220.000 kr., uanset om du skal finansiere en rejse, en boligrenovering, et bilkøb eller noget helt fjerde.

Et lån på 220.000 kr. kan også anvendes til indfrielse af gæld. Med et lån til indfrielse af gæld kan du sommetider spare penge ved at indfri din eksisterende gæld i et lån med en lavere rente.

Lån 220.000 kr. til køb af bil

Skal du bruge et lån til at købe bil, måske endda dit første bilkøb, kan du finansiere købet med et billån på op til 500.000 kr.

Det er værd at undersøge, om du har behov for at købe en ny bil eller en brugt bil. Ved køb af brugt bil kan du nemlig ofte nøjes med et væsentligt mindre lån på eksempelvis 20.000 kr. eller 50.000 kr.

Lån 220.000 kr. uden sikkerhed

Et lån på 220.000 kr. er som udgangspunkt et lån uden sikkerhed, hvilket betyder, at du ikke stiller et aktiv som sikkerhed for lånet.

Lån med sikkerhed kender du måske fra billån og boliglån, hvor henholdsvis bilen og boligen stilles som sikkerhed for, at gælden bliver indfriet. Det er med andre ord långivers sikkerhed for, at du betaler lånet tilbage.

Tager du et lån uden sikkerhed, vil du af den grund også typisk opleve, at lånet har en højere rente sammenlignet med et lån, som kræver, at et aktiv stilles som sikkerhed for lånet. Det skyldes, at långiver løber en større risiko ved at tilbyde et lån uden sikkerhed.

Lån 220.000 kr. uden afslag

Skal du låne 220.000 kr., skal du opfylde en række krav, som blandt andet er långivers sikkerhed for, at du kan forvalte din gæld og betale lånet tilbage.

Først og fremmest skal du være myndig og dansk statsborger. Du kan derfor hurtigt verificere de mest basale krav ved at ansøge om et lån online.

Lån 220.000 kr. som 18-årig

Søger du om et lån som 18-årig, bør du især være opmærksom på, at du skal vise, at du har en sund og stabil økonomi. I den forbindelse kigger långiver især på:

 • Din indtægt
 • Dit rådighedsbeløb
 • Din betalingshistorik

Det er nok de færreste 18-årige som har et særlig stort rådighedsbeløb. Det er dog vigtigt, at du kan vise, at du har mulighed for at betale af på din gæld. Det kan du eksempelvis vise ved at have en stabil indtægtskilde og øge dit rådighedsbeløb ved at skære unødvendige udgifter fra.

Det er også vigtigt, at du kan vise din kommende långiver, at du ikke misligholder din gæld. Du må derfor ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller DebitorRegistret.

Lån penge uden kreditvurdering

Når du søger om et lån, vil långiver altid foretage en kreditvurdering af din økonomi. Det skyldes, at kreditor vil sikre sig, at du som lånets debitor er i stand til at betale din gæld tilbage.

Det er derfor ikke muligt at låne 220.000 kr. uden en kreditvurdering.

Hvor dybdegående kreditvurderingen er, kan dog være forskellig fra långiver til långiver, og hænger ofte sammen med lånets størrelse. Af den grund kan en kreditvurdering til et lån på 10.000 kr. være mindre dybdegående end til et lån på 360.000 kr. eller 500.000 kr.

I en kreditvurdering bliver der typisk lagt vægt på:

 • Betalingshistorik: Din betalingshistorik har stor betydning for, om du kan blive godkendt til et lån. Har du en historik med misligholdt gæld, vil du med stor sandsynlighed ikke blive godkendt til endnu et lån. Er du desuden registreret som dårlig betaler i et register som RKI eller DebitorRegistret, vil du af samme årsag ikke blive tilbudt et lån.
 • Eksisterende gæld: Din gæld og din gældsfaktor har ligeledes indflydelse på, om du kan blive godkendt til et lån. Har du gæld i forvejen, kan du derfor overveje at samle dine lån i et samlelån.
 • Indtægt og rådighedsbeløb: Din indtægt og rådighedsbeløb er afgørende for, om du kan blive godkendt til et lån. Det viser nemlig långiver, om du har plads i dit budget til at betale af på din kommende gæld.

Dine personlige forhold og livssituation kan også påvirke dine muligheder for at blive godkendt til et lån på 220.000 kr., samt størrelsen på den rente du får tilbudt på dit lån. Her kigger långiver typisk på din alder, uddannelse og jobsituation.

Oversigt over lånebeløb