Lån 450.000 kr. med hurtig udbetaling

 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste lån på 450.000 kr. på markedet
 • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Hvad er et lån på 450.000 kr.?

Et lån på 450.000 kr. er et fleksibelt lån, da det ikke er øremærket et bestemt formål. Det betyder dermed, at du selv bestemmer, hvad lånet skal finansiere.

Et lån på 450.000 kr. er på samme tid et større lån, så mulighederne er mange for, hvad beløbet kan bruges til.

Uanset hvor stort et lån du søger om, bør du indhente og sammenligne flere lånetilbud. På den måde er du sikker på at få det bedste tilgængelige tilbud på dit lån.

Hvad koster det at låne 450.000 kr.?

Skal du låne 450.000 kr., kan der være stor forskel på, hvilken rente du kan blive tilbudt, og hvad lånet vil koste fra låneudbyder til låneudbyder.

De rentevilkår, du bliver tilbudt, påvirkes af en række faktorer, som er med til at give långiver et billede af, om du er i stand til at betale din gæld tilbage. Rentevilkår påvirkes af:

 • Din alder.
 • Dine faste indtægter og udgifter.
 • Din uddannelse og nuværende arbejde.
 • Din betalingshistorik og nuværende gæld.

Lån 450.000 kr. med lav rente

Når du sammenligner flere lånetilbud, bør du især være opmærksom på lånets rente, da den har stor indflydelse på, hvor meget du ender med at betale for lånet.

Da et lån på 450.000 kr. er et større lån, vil det med stor sandsynlighed have en løbetid på mere end et år. Af den grund kan det bedre betale sig at sammenligne de forskellige lånetilbud ud fra ÅOP frem for lånenes debitorrente også kaldet effektiv rente.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for ‘Årlige Omkostninger i Procent’ og beskriver et låns samlede årlige omkostninger i procent. ÅOP tager dermed både højde for renter, gebyrer og afgifter forbundet med et lån.

Sammenligner du lån ud fra ÅOP, skal alle lån have samme løbetid og lånebeløb.

Lån 450.000 kr. uden sikkerhed

Et lån uden sikkerhed er kendetegnet ved, at der ikke stilles et aktiv som sikkerhed for lånet. Er der tale om et billån eller et realkreditlån, stilles henholdsvis bilen og ejendommen som sikkerhed for lånet.

Hvordan låner jeg 450.000 kr.?

Du kan hurtigt ansøge om et lån på 450.000 kr. ved at udfylde en låneansøgning online. Herefter får du tilsendt tilbud fra mere end ti banker, hvorefter du kan vælge det billigste tilbud.

Inden du ansøger om et lån, bør du dog være sikker på, hvor stort et lånebeløb du har behov for at låne. Undervurderer du eksempelvis prisen på et renoveringsprojekt, kan du risikere at være nødsaget til at optage flere lån og dermed ende med flere låneomkostninger.

Har du lån i forvejen, kan du desuden overveje at samle din gæld i et samlelån. Du kan ofte spare penge ved at samle din gæld, da du på den måde kun betaler én rente hos én låneudbyder frem for at have flere gældsposter og dermed flere renteudgifter.

Kan jeg låne 450.000 kr.?

Du bør være opmærksom på, at der er en række krav, du skal leve op til for at blive godkendt til et lån på 450.000 kr.

Ønsker du at tage et lån, skal du først og fremmest:

 1. Være fyldt 18 år og dermed være myndig.
 2. Være dansk statsborger med adresse i Danmark.
 3. Ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor-Registret.

Derudover vil låneudbyder lave en vurdering af din økonomi og betalingshistorik for at sikre, at du er i stand til at betale din gæld.

Kreditvurdering til lån på 450.000 kr.

Når du låner penge, bliver der altid foretaget en kreditvurdering af din økonomi. Der kan dog være forskel på, hvor dybdegående vurderingen er, afhængig af hvor stort et beløb du søger om at låne.

Da et lån på 450.000 kr. er et større lån, vil vurderingen af din økonomi være mere dybdegående sammenlignet med et lån på eksempelvis 18.000 kr. eller 40.000 kr.

I en kreditvurdering kigger långiver på din:

 • Gæld og betalingshistorik
 • Indtægt og rådighedsbeløb
 • Livssituation og personlige forhold

Gæld og betalingshistorik

Din betalingshistorik har stor betydning i en kreditvurdering, da det giver långiver et billede af, hvordan du forvalter din gæld. Har du en historik med misligholdt gæld, vil du formentlig ikke blive godkendt til et lån.

Har du i forvejen eksisterende gæld, kan det også have indflydelse på, om du vil blive godkendt til et nyt lån. Det skyldes, at långiver ofte vil tage udgangspunkt i din gældsfaktor, når det vurderes, om du kan blive godkendt til et lån, og hvor meget du kan få lov til at låne.

Er din gældsfaktor for høj, kan långiver vurdere, at det ikke er sandsynligt, at du vil være i stand til at betale din samlede gæld tilbage med endnu en gældspost.

Vil du forbedre din mulighed for at blive godkendt til et lån, bør du først og fremmest sørge for, at du ikke misligholder din eksisterende gæld. Er du registreret som en dårlig betaler, skal du derfor så hurtigt som muligt få fjernet registreringen ved at betale din gæld.

Indtægt og rådighedsbeløb

Din indtægt og rådighedsbeløb har stor betydning for, hvor stort et lån du kan blive godkendt til. Dit rådighedsbeløb er nemlig afgørende for, hvor meget du har mulighed for at betale af på din gæld hver måned.

Ønsker du at øge dit rådighedsbeløb, skal du enten øge din indtægt eller sænke dine faste udgifter. Du kan med fordel lægge et budget og se, hvad du selv kan gøre for at øge dit rådighedsbeløb.

Livssituation og personlige forhold

Personlige forhold som alder og uddannelse kan også påvirke din kreditvurdering, da din indtægt typisk vil være højere jo ældre og højere uddannet, du er.

Det kan være svært at ændre forhold som din alder og uddannelse, men der er stadig nogle ting, du kan gøre for at forbedre din kreditværdighed på dette punkt.

Melder du dig ind i en a-kasse, er du eksempelvis sikret en fast indtægt, selv hvis du mister dit arbejde. Ansøger du om lån med en medansøger, kan det ligeledes øge sandsynligheden for, at ansøgningen bliver godkendt, da I dermed er to, som hæfter for lånet.

Oversigt over lånebeløb