Privatlån: Lån op til 500.000 kr.

  • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
  • Find det billigste privatlån på markedet
  • Gratis & uforpligtende at bede om et tilbud

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Vi sammenligner disse banker for dig

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er basalt set et forbrugslån, hvor du kan bruge pengene på det, du har lyst til. Et privatlån – eller forbrugslån – er nemlig et usikret lån, hvor du ikke behøver stille nogen form for sikkerhed. Af denne grund behøver du ikke bruge pengene på noget bestemt, som du eksempelvis skal ved et bolig- eller billån.

Hvor meget kan jeg låne med et privatlån?

Du kan låne op til 500.000 kr. med et privatlån, og du kan bruge det på lige, hvad du har lyst til – om det så er dit bryllup, en drømmerejse eller til den bil, du så længe har gået og drømt om. 

Hvis du er interesseret i at tage et privatlån, kan du ansøge om et her på siden. Bankly sørger for at indhente alle tilbuddene fra bankerne, så du blot skal bruge din tid på at beslutte dig for, hvilket tilbud du ønsker at benytte dig af. Vi præsenterer tilbuddene for dig på en overskuelig måde, så du nemt kan finde det billigste – vi sorterer dem nemlig efter ÅOP, som står får ‘Årlige Omkostninger i Procent’, hvilket er et nøgletal, som samler samtlige af lånets omkostninger i ét tal. Hvis du ønsker at tage det billigste lån, skal du altså blot vælge det af dem, som har den laveste ÅOP, hvis lånene har den samme løbetid. Hvis du har spørgsmål til processen, så kan du altid kontakte vores kundeservice her på siden.

Hvad betaler jeg for et privatlån?

Det beløb, som du ønsker at låne, spiller selvfølgelig en stor rolle i, hvor meget det kommer til at koste dig at optage lånet. Basalt set skal du betale lånebeløbet plus renter og gebyrer tilbage til banken, men renten er forskellig fra person til person, så derfor kan man ikke sige på forhånd, hvor meget det kommer til at koste dig. 

Når du tager et lån, foretager banken nemlig en kreditvurdering af dig og din privatøkonomi, hvor de blandt andet ser på, hvor meget du tjener, og hvor store omkostninger du har. Herefter baserer de renten på baggrund af denne kreditvurdering. Hvis de vurderer, at du har en god privatøkonomi og betaler dine ting til tiden, så vil du højst sandsynligt få tilbudt en bedre rente, da risikoen ved at låne dig penge er mindre.

Da et privatlån er et usikret lån, hvor du ikke skal stille sikkerhed for lånet, som du typisk skal ved et bil- eller boliglån.

Hvordan er ansøgningsprocessen for et privatlån?

Ansøgningsprocessen for et privatlån gennem Bankly er enormt simpel, og du behøver derfor hverken at sætte en masse tid af til at ansøge om et privatlån eller have en masse tålmodighed for at få det hele til at virke. Hele ansøgningsprocessen foregår online her på siden – og du vil typisk gå fra færdiggørelse af ansøgningen til udbetalt lån i løbet af ganske kort tid.

Når du ansøger, skal du have dit MitID klar, så du kan godkende ansøgningen, når du har færdiggjort den. Senere hen skal du give banken adgang til eSkat, men at dette er blot for, at banken kan tjekke, at oplysningerne, du indtastede i ansøgningsskemaet, passer. Derudover skal du være klar på potentielt at skulle indsende eventuelle dokumenter såsom dine lønsedler for en vis periode, så banken har noget dokumentation på dit indkomstniveau.

Du får svar på din ansøgning næsten lige med det samme, da bankerne forhåndsgodkender dig baseret på de oplysninger, du har indtastet i ansøgningsskemaet. Hvis du bliver endeligt godkendt, vil du modtage pengene indenfor få dage – og ofte indenfor 24 timer. Så nemt og simpelt kan det gøres! Med vores korte ansøgningsproces sparer du dermed både tid og penge, da du kan modtage tilbud på privatlån fra adskillige banker på enormt kort tid.

Hvad skal jeg opfylde for at kunne få et privatlån?

Hvis du ønsker at ansøge om et privatlån gennem Bankly, skal du opfylde nogle basale krav. Hvis du ikke opfylder disse, er der nemlig ikke nogen banker i Danmark, som ønsker at låne dig penge.

  • Du skal have en dansk adresse
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Du skal være over 18 år gammel
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor-Registret

Begreber, du bør kende, inden du beslutter dig for at ansøge om et privatlån

Inden du ansøger om et privatlån, er der nogle begreber, du bør kende. 

ÅOP

ÅOP står for ‘Årlige Omkostninger i Procent’ og er et samlet tal for alle lånets omkostninger og gebyrer. Når du modtager dine tilbud her hos Bankly, kan du derfor benytte ÅOP til at sammenligne dine tilbud og finde ud af, hvilket af dem der er det billigste.

Ydelse

Ydelsen er den månedlige ydelse, du skal betale af på privatlånet hver måned og inkluderer både renter, gebyrer og det månedlige afdrag på selve lånet. 

Rente

Når du optager et lån, bliver der tillagt en rente som pris for at optage lånet.

Løbetid

Løbetiden er den tid, dit lån løber over. Hvis du ønsker at låne 100.000 kr. og betale dem tilbage over 5 år, er lånets løbetid altså 5 år.

Indfrielse

Når du har betalt hele dit lån tilbage, så er lånet nu indfriet. Hvis du dog har pludselig har flere penge til rådighed og ønsker at indfri dele eller hele af lånet før tid, kan dette absolut også lade sig gøre.

 

Hvorfor skal jeg ansøge om et privatlån gennem Bankly?

Hos Bankly indhenter vi alle tilbuddene for dig, så du nemt kan sammenligne privatlån fra flere forskellige banker på én gang. Dermed sparer du en masse tid og penge uden at skulle lave alt arbejdet selv. At ansøge om et privatlån er bare meget nemmere at gøre online, og hvis du gør det gennem en broker som Bankly, sørger du samtidig for, at du finder det billigste lån på markedet.

Hvilke dokumenter kræves der, når jeg skal ansøge om et privatlån?

Når du skal optage et privatlån, vil du typisk blive bedt om at sende den seneste lønseddel samt din årsopgørelse, når du accepterer et lån fra en bank. Du skal dog blot logge ind med MitID på eSkat og give samtykke til, at banken må se dine oplysninger, og dermed behøver du ikke selv sende dem noget.

Er renten på et privatlån fast eller variabel?

Når du ansøger om et privatlån, er der tale om en variabel rente. Hvis du dog ansøger om et billån, kan du potentielt blive tilbudt en fast rente.

Kan jeg ansøge om et privatlån via telefon eller brev?

Nej. Du kan udelukkende ansøge om et lån gennem Bankly her på vores hjemmeside. Hvis du er i tvivl om ansøgningsprocessen eller andet, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice her på siden eller ved at ringe på 70 60 65 66.

Skal jeg stille sikkerhed, når jeg tager et privatlån?

Når du tager et privatlån, er der tale om et usikret lån, hvilket altså betyder, at du ikke skal stille noget i sikkerhed for lånet.

Hvor meget kan jeg låne, når jeg tager et privatlån?

Hos Bankly kan du tage et privatlån på mellem 10.000 og 500.000 kr.

Hvornår er pengene på min konto?

Når du har accepteret et privatlån hos en af bankerne, går der meget kort tid (typisk 1-2 hverdage), før pengene er på din konto. Vi oplever tit, vores brugere allerede modtager pengene indenfor 24 timer fra, de har udfyldt ansøgningen på vores side – så vi kan roligt sige, det går stærkt!