Lån til tandlæge

Én ansøgning - tilbud fra flere banker
 • Gratis og uforpligtende at bede om tilbud
 • Indhent flere lånetilbud ved blot at udfylde én ansøgning
 • Find det billigste tandlægelån på markedet

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Som set i

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Vi sammenligner disse banker for dig

Hvad er et lån til tandlæge?

Et lån til tandlæge er et lån, du kan tage, hvis du har brug for en finansieringsmulighed til at betale for din tandbehandling. Et tandlægelån er oftest et helt almindeligt forbrugslån, som du blot benytter til at finansiere din tandbehandling.

Du kan få tilbud på lån til tandlæge fra mere end 10 forskellige banker, hvis du ansøger gennem Bankly – på den måde finder du hurtigt det billigste tandlægelån på markedet og undgår at betale for meget for dit lån.

Fordele ved et lån til tandlæge

Der er adskillige fordele ved at tage et tandlægelån

 • Du bestemmer, hvad lånet skal bruges til:
  • Først og fremmest kan du helt selv bestemme, hvad du skal bruge pengene til. Når du optager et forbrugslån, er pengene ikke bundet op i en bolig eller bil, og du kan derfor helt selv bestemme, hvad du vil bruge pengene på. Du kan derfor roligt bruge pengene på at betale din tandlægeregning.
 • Mulighed for betalingsfrihed:
  • Ved nogle forbrugslån kan du få et par betalingsfrie måneder, hvilket kan være en fordel for dig, hvis du ønsker lidt mere luft i dit rådighedsbeløb. Du bør dog være opmærksom på, at der oftest fortsat løber renter på lånet i de måneder, hvor du ikke betaler af på det. Du ender altså med at betale mere for lånet, men til gengæld får du muligheden for et par betalingsfrie måneder. Om de betalingsfrie måneder er det værd, bør du altså overveje grundigt, inden du beslutter dig for at gøre det.
 • Hurtigt og nemt at ansøge:
  • Det er nemt og sikkert at ansøge om et lån til tandlæge gennem Bankly. Du skal blot udfylde ansøgningen på vores side, hvilket blot tager et par minutter. Herefter vil du kort tid efter modtage svar fra alle bankerne, om du har fået nogle tilbud. Når du har modtaget dem, kan du nemt sammenligne dem og vælge det billigste, da vores oversigt er sorteret efter ÅOP. Hvis løbetiden på dit lån er over 1 år, vil det billigste lån nemlig altid være det lån med den laveste ÅOP.

Lån til tandbehandling: Muligheder for unge

Selvom du er ung, så skal du selvfølgelig også få fikset dine tænder, og dette kan jo være særdeles dyrt. Som ung har du måske ikke det største rådighedsbeløb, og derfor har du ekstra brug for hjælp til at finansieringen af din tandbehandling. Derfor er det selvfølgelig også muligt for dig som ung at ansøge om et lån til tandbehandling, hvis du har behov for dette.

Skal jeg betale mit lån til tænder på en gang?

Som udgangspunkt skal du betale for din tandbehandling på en gang og umiddelbart efter, den har fundet sted. Hvis du dog vælger at finansiere din tandbehandling med et lån, så vil du – afhængigt af hvor stort dit lån til tænder er – skulle betale lånet af over måneder eller år (medmindre du altså ønsker at indfri lånet før tid). 

Lån til din tandlægeregning

Hvis du modtager tandlægeregningen fra din tandlæge og bliver en smule overrasket over beløbets størrelse, så kan du få hjælp til at få finansieret din regning. Med et tandlægelån kan du låne til din tandlægeregning, så du kan få råd til at få fikset dine tænder. 

Hvordan fungerer et tandlægelån?

Der findes flere forskellige tandlægelån, så det varierer en smule. Nogle lån er rentefri, hvis du kan betale lånet tilbage indenfor et år, men langt de fleste tandlægelån er helt almindelige forbrugslån, som du blot vælger at bruge til at finansiere din tandbehandling med.

Lån til tandlægeregning – hvordan gør jeg?

Hvis du ønsker at låne til at finansiere din tandlægeregning, skal du blot udfylde ansøgningsskemaet her på siden for at modtage lånetilbud fra op til mere end 10 forskellige banker. Det tager blot et par minutter, hvilket er langt kortere tid, end hvis du selv skulle til at indhente tilbud fra samtlige banker. 

Når du så har modtaget dine tilbud til lån til tandlæge, skal du blot vælge, hvilket af dem du ønsker, og når du har valgt det og underskrevet, vil du typisk modtage pengene indenfor 24 timer. Derved er du altså hurtigt videre og kan få fikset dine tænder i en fart.

Lån til tandbehandling – er der en forskel?

Ligegyldigt hvilken form for tandbehandling du får lavet hos din tandlæge, så er der selvfølgelig ikke forskel på det lån, du kan tage. Et lån til tandlæge er præcist det samme – uafhængigt af hvilken tandlæge du er hos, og hvilken tandbehandling du får. 

Der kan dog selvfølgelig være forskel på lånene, og dette skal du være opmærksom på, når du vælger, hvilket af dem du vil optage. Her er ÅOP et glimrende pejlemærke, da det billigste lån altid vil have den laveste ÅOP (hvis altså alle de lån, du sammenligner, har samme løbetid). Ellers kan du også se på det samlede tilbagebetalingsbeløb, som du ender med at skulle betale.

Kan jeg få en afdragsordning hos min tandlæge?

Det er langt de færreste tandlæger, som tilbyder en reel afdragsordning på din tandlægeregning. Dette skyldes, at din tandlæge ikke er en kreditvirksomhed, og de kan derfor ikke yde dig en kredit. De vil derfor gerne have betalingen for det arbejde, de har gjort for dig, med det samme. 

Hvis du alligevel ønsker en afdragsordning hos din tandlæge, så kan du hos langt de fleste tandlæger få tilbudt et lån, som betaler for din behandling, og når du månedligt betaler af på dette lån, vil det altså fungere som en form for afdragsordning. Du skal dog være opmærksom på, at du i langt de fleste ender med at betale mere for tandbehandlingen, end hvis du blot betaler for behandlingen med det samme, da du selvfølgelig udover selve behandlingen også skal betale for lånets renter og gebyrer.

Hvordan fungerer det, hvis jeg skal betale for en behandling hos en tandlæge på afbetaling?

Som beskrevet herover, så er det hos de fleste tandlæger ikke muligt at betale for din tandbehandling på afbetaling. Hvis du ønsker at betale på afbetaling, skal du i stedet tage et lån, men dette vil selvfølgelig være dyrere, end hvis du blot betaler for behandlingen med det samme. 

Hvad er Patientlån?

Patientlån er en virksomhed, som tilbyder et lån, som de kalder et “patientlån”. Disse lån tilbydes til folk, som har brug for hjælp til finansiering af deres operationer eller andre lignende indgreb – såsom behandlinger hos tandlægen. De er dog blot én af mange udbydere, og du kan derfor ikke være sikker på at få det billigste lån, hvis du kun ansøger hos dem.

Hvis du derimod vil sikre dig at få det billigste lån for dig, bør du i stedet ansøge hos flere forskellige banker. På den måde kan du nemlig være sikker på, at andre banker ikke kan tilbyde dig et endnu billigere lån, end det du får tilbudt hos eksempelvis din egen bank eller Patientlån.

Hos Bankly kan du ansøge hos over 10 banker på en gang ved blot at udfylde en ansøgning – se, det er smart! Derved kan du altså på kortest mulige tid ansøge hos et stort udvalg af banker og dermed finde det billigste lån for dig!

Lån til tandbehandling - hvordan gør jeg?
Hvis du ønsker at låne til at finansiere din tandlægeregning, skal du blot udfylde ansøgningsskemaet her på siden for at modtage lånetilbud fra op til mere end 10 forskellige banker. Det tager blot et par minutter, hvilket er langt kortere tid, end hvis du selv skulle til at indhente tilbud fra samtlige banker.

Når du så har modtaget dine tilbud til lån til tandlæge, skal du blot vælge, hvilket af dem du ønsker, og når du har valgt det og underskrevet, vil du typisk modtage pengene indenfor 24 timer.
Hvad er et lån til tandlæge?
Et lån til tandlæge er et lån, du kan tage, hvis du har brug for en finansieringsmulighed til at betale for din tandbehandling. Et tandlægelån er oftest et helt almindeligt forbrugslån, som du blot benytter til at finansiere din tandbehandling.

Du kan få tilbud på lån til tandlæge fra mere end 10 forskellige banker, hvis du ansøger gennem Bankly - på den måde finder du hurtigt det billigste tandlægelån på markedet og undgår at betale for meget for dit lån.