Tag lån til cykel

Find det billigste lån til cykel
  • 1 ansøgning - flere banker giver tilbud
  • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud
  • Spar penge på lån

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Lån til cykel

Det kan være dyrt at købe en ny cykel – især hvis du har planer om at købe en racercykel, elcykel eller ladcykel. Med et lån til cykel, kan du købe lige præcis den cykel, du drømmer om.

Et lån til cykel er nemlig et fleksibelt forbrugslån, hvilket betyder, at du selv bestemmer, hvordan lånet skal bruges.

Inden du tager et lån til cykel, er det dog en god idé, at du indhenter lånetilbud fra forskellige låneudbydere. På den måde kan du være sikker på, at du vælger det billigste lån.

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Når du skal vælge, hvilken cykel du skal købe, er der en række ting, du bør overveje. Først og fremmest bør du tænke over, hvordan du forventer at bruge din kommende cykel:

Skal du anvende cyklen til hverdag og bykørsel, kan en ganske almindelig cykel, såsom en såkaldt bedstemorcykel, en citybike eller en single-speed cykel, være en mulighed.

Ved en bedstemorcykel sidder du mere oprejst i sadlen, som ligeledes er bredere og derfor mere behagelig end de mere sporty modeller. Foretrækker du derimod en mere sporty hverdagscykel, kan en citybike være en løsning for dig.

En anden hverdagscykel er ladcyklen, som især er velegnet, hvis du har brug for plads til at transportere personer eller bagage. Skal du hente børn og indkøb på vejen hjem, kan en ladcykel derfor være en oplagt mulighed.

Skal du bruge din nye cykel til mere aktive formål, kan en mountainbike, gravelbike eller tourcykel være en mulighed. Hvor både mountainbikes og gravelbike-cykler er særligt velegnede til ujævnt terræn og grusstier, egner tourcyklen sig især til de helt lange ture. Har du planer om en cykelferie, kan en tourcykel derfor være en rigtig fin løsning.

Hvad koster en cykel?

Der kan være et stort prisspænd mellem cykler alt efter, hvilken slags cykel du ønsker at købe. Det har også stor indflydelse på prisen, om du køber en ny cykel eller en brugt cykel.

I den helt billige ende kan du ofte finde brugte cykler eller cykler i dagligvareforretninger, som koster et par tusinde kroner.

Drømmer du derimod om en hurtig racercykel, den nyeste elcykel, eller en stabil ladcykel, vil prisen nærmere ligge fra 10.000 kr. Er du ude efter en eldreven ladcykel, ligger prisen typisk omkring 50.000 kr.

Lån penge til cykel

Da der kan være stor prisforskel, når du skal købe en cykel, kan det ofte være nødvendigt at tage et cykellån.

Når du skal låne penge til cykel, bør du først og fremmest overveje, hvor stort et lånebeløb du har brug for at låne. Har du mulighed for at lægge en del af betalingen selv, eksempelvis ved at gøre brug af din opsparing, kan du måske nøjes med et mindre lånebeløb og dermed spare penge på det samlede tilbagebetalingsbeløb.

Køb en cykel på afbetaling

Det er sommetider muligt at købe cykler på afbetaling, når du køber dem gennem en cykelforhandler. Nogle forhandlere tilbyder sågar rentefri cykelfinansiering, hvilket ofte er en fordelagtig måde at finansiere et cykelkøb.

Det er ikke kun almindelige cykler, du kan købe på afbetaling. Du kan faktisk ofte købe både en ladcykel og en elcykel på afbetaling gennem en cykelforhandler.

Inden du køber en cykel på afbetaling, bør du dog altid læse hele aftalen grundigt igennem, da der kan forekomme gebyrer, som påvirker dit samlede tilbagebetalingsbeløb.

Ligesom ved almindelige lån bør du desuden være opmærksom på, at det ikke er muligt at købe en cykel på afbetaling trods RKI.

Kan jeg tage et cykellån?

Tager du et cykellån, vil der ofte være tale om et almindeligt forbrugslån eller banklån. Ligesom ved alle andre former for lån, skal du som lånets debitor leve op til en række krav, inden du kan blive tilbudt et lån.

Det er blandt andet vigtigt, at du har styr på din økonomi og eventuel eksisterende gæld.

Når du ansøger om et lån, laver långiver nemlig altid en kreditvurdering af din privatøkonomi, som er med til at beslutte, om du kan blive tilbudt et lån og til hvilken rente.

Af samme årsag er det ikke muligt at tage et lån til cykel, hvis du er registreret som dårlig betaler i et register som RKI eller Debitor Registret. Er det tilfældet, skal du hurtigst muligt afvikle din gæld og få slettet din registrering i registeret.

Sådan finder du det billigste cykellån

Skal du tage et lån til cykel, handler det om, at du finder den billigste låneaftale. I den forbindelse er der en række ting, du selv kan gøre for at forbedre dine lånemuligheder og de lånetilbud, du modtager:

  • Overvej lånebeløb og løbetid: Når du ansøger om et lån til cykel, skal du først og fremmest beslutte, hvor stort et lånebeløb du har brug for, og hvor lang tid du skal bruge til at betale lånet tilbage. Har du mulighed for at lægge en del af købsprisen selv, kan du måske nøjes med at låne et mindre lånebeløb og dermed forkorte lånets løbetid, hvilket reducerer lånets samlede tilbagebetaling.
  • Se, om du kan forbedre din kreditvurdering: Når din låneudbyder laver en kreditvurdering forud for et lånetilbud, lægges der blandt andet vægt på dit rådighedsbeløb og din eksisterende gæld. Kan du øge dit rådighedsbeløb eller reducere din gæld, kan du ofte forbedre dine lånemuligheder. Det kan du eksempelvis gøre ved at reducere dine variable udgifter og samle din eksisterende gæld i et samlelån.
  • Sammenlign lånetilbud fra flere låneudbydere: Ved at indhente og sammenligne lånetilbud fra flere låneudbydere har du bedre forudsætninger for at vælge det billigste lånetilbud på markedet. Når du søger om et lån til cykler gennem Bankly, indhenter vi lånetilbud fra en række banker. Du kan herefter nemt danne dig et overblik over dine tilbud i din personlige låneoversigt.
Kan jeg låne penge til en cykel?
Du kan ofte finansiere dit cykelløb med et almindeligt forbrugslån eller banklån. Sommetider er det også muligt at købe en cykel på afbetaling ved en cykelforhandler.
Kan jeg købe en cykel på afbetaling trods RKI?
Ligesom det er tilfældet, hvis du ønsker at tage et lån til cykel, kan du ikke være registreret som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret, hvis du vil købe en cykel på afbetaling.