Tag lån til hybridbil

Find det billigste lån til hybridbil
 • 1 ansøgning - flere banker giver tilbud
 • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud
 • Spar penge på lån

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
 • Tilbud fra flere banker
 • Gratis & uforpligtende
 • Sammenlign trygt og sikkert
 • Fuldt overblik over renter og priser

Lån til hybridbil

Et lån til hybridbil er et billån, du kan bruge til at finansiere din næste hybridbil, når du ikke har mulighed for at betale bilen kontant.

Skal du købe en ny bil, sidder du måske og overvejer fordele og ulemper ved elbiler vs benzinbiler. I så fald bør du undersøge, om en hybridbil kan være det rette bilvalg for dig.

Der kan være stor forskel på, hvad du ender med at betale for et lån fra låneudbyder til låneudbyder. For at være sikker på, at du finder markedets billigste lån til hybridbil, bør du derfor altid indhente og sammenligne lånetilbud fra flere låneudbydere.

Hvad er en hybridbil?

En hybridbil er en bil, som kører på både el og brændstof såsom benzin eller diesel. Selvom en hybridbil kører på elektricitet, skal den dog ikke oplades. I stedet lader den selv op løbende, når forbrændingsmotoren starter, og når du bremser under kørsel.

En hybridbil har en begrænset batterikapacitet, hvilket betyder, at den ikke kan køre særlig langt på el, før den skifter til forbrændingsmotoren, som kører på enten benzin eller diesel.

Hvad er en plug-in hybridbil?

Til forskel fra en hybridbil, som ikke skal oplades, kan du oplade en plug-in hybridbil fra en ladestation eller en stikkontakt.

En plug-in hybridbil har desuden et større batteri end en almindelig hybridbil, hvilket betyder, at bilen kan køre længere distancer på el, inden den skifter over på brændstof.

Fordele og ulemper ved hybridbiler

Hvilken bil du skal vælge, afhænger i høj grad af dine kørevaner, herunder om du primært kører lange distancer eller bykørsel. Inden du vælger, hvilken bil du skal købe, bør du overveje fordele og ulemper ved hybridbiler.

Der er en række fordele ved at købe en hybridbil, såsom:

 • Hybridbilen har en lavere CO2-udledning sammenlignet med biler som udelukkende kører på brændstof.
 • Hybridbilen er særlig god til bykørsel og korte køreture ved lav hastighed, hvor den gør brug af bilens elektricitet.
 • Hybridbilen oplader sig selv under kørsel og ved opbremsninger, hvilket betyder, at du ikke løber tør for strøm undervejs.

Når hybridbilen ikke udelukkende kører på strøm, betyder det dog også, at den er mere fleksibel i forhold til optankning, da der er mulighed for at tanke brændstof overalt i landet. Derfor er hybridbilen et godt valg, hvis du bor eller færdes i et område, hvor der ikke er så mange ladestandere.

En af de store ulemper ved hybridbiler finder du, hvis du kører meget motorvejskørsel og lange strækning uden opbremsninger. Her vil hybridbilen nemlig i højere grad gøre brug af forbrændingsmotoren frem for at køre på bilens el.

Ønsker du en bil, der i højere grad benytter sig af elektricitet under kørslen, kan du overveje at købe en plug-in hybridbil eller tage et lån til elbil.

Bilfinansiering af hybridbil

Det kan være en dyr fornøjelse at købe en ny bil, og det er derfor ofte nødvendigt at finansiere bilkøbet med et billån.

Du har en række finansieringsmuligheder, når du skal tage et lån til hybridbil. Hvilken bilfinansiering, der giver bedst mening i netop din situation, afhænger blandt andet af:

 1. Om du køber en ny eller brugt hybridbil.
 2. Om banken anerkender hybridbilen som en grøn bil.

Billån til ny eller brugt hybridbil

Der kan være forskel på dine finansieringsmuligheder afhængig af, om du skal købe en ny bil eller tage et lån til brugt bil.

Et lån til brugt bil er typisk et billån uden udbetaling, hvilket betyder, at du ikke selv skal lægge en del af bilens købspris. Renten på et lån uden udbetaling vil dog ofte være højere sammenlignet med et billån med udbetaling.

Det kan derfor være en fordel, hvis du er i stand til at lægge en del af udbetalingen selv, hvilket du måske kan være i stand til, hvis du vælger at sælge din gamle bil. Kan du selv finansiere en del af købsprisen, vil du kunne nøjes med at låne et mindre lånebeløb, og du kan dermed afkorte lånets løbetid.

Billån til en grøn bil

Når du køber en bil, som i mindre grad kører på fossile brændstoffer, kan du sommetider benytte dig af et grønt billån. Grønne billån er nemlig netop målrettet såkaldte grønne biler med henblik på at fremme den grønne omstilling af biltrafikken.

Nogle banker anser imidlertid ikke en almindelig hybridbil som en grøn bil, da bilens elektricitet udelukkende bliver genereret fra bilens brændstofmotor og ved friktion ved bremsning. Af den årsag er det sommetider kun muligt at tage et grønt billån i forbindelse med køb af plug-in hybridbiler og elbiler.

Kan du ikke gøre brug af et grønt billån, kan du dog stadig finansiere dit bilkøb med et almindeligt billån.

Find det billigste lån til hybridbil

Når du søger om et lån til hybridbil gennem Bankly, indhenter vi lånetilbud fra en række banker for dig. Alle dine lånetilbud samles i en personlig låneoversigt, hvorfra du kan danne dig et overblik og vælge det billigste lån.

Der er en række ting, der kan have indflydelse på, hvilke lån du bliver tilbudt, herunder:

 • Din økonomi og kreditvurdering.
 • Om du søger lånet alene eller med en medansøger.
 • Om du har gæld i forvejen eller er registreret som dårlig betaler i RKI.

Har du brug for at forbedre dine lånemuligheder, kan du derfor se på, om du kan ansøge om lånet med en medansøger eller forbedre din kreditvurdering ved at øge dit rådighedsbeløb.

Har du gæld i forvejen, kan det påvirke dine lånemuligheder. Her kan du med fordel enten betale den resterende gæld og afslutte lånet, inden du søger om et nyt, eller samle den eksisterende gæld i et samlelån.

Er du registreret i et register for dårlige betalere såsom RKI eller Debitor Registret, skal du være opmærksom på, at du ikke kan blive tilbudt et lån gennem vores samarbejdende banker.

Er en hybridbil økonomisk?
En hybridbil kører både på el og brændstof og er især god til de kortere køreture ved lav hastighed. Kører du primært bykørsel, kan du derfor med fordel vælge en hybridbil.
Hvad koster en hybridbil?
Prisen på hybridbiler varierer meget fra de billige hybridbiler til 100.000 kr. til de nye hybridbiler, der kan koste over 2 millioner kroner.
Hvordan finder jeg den billigste hybridbil?
Ligesom du bør sammenligne lånetilbud, kan du også med fordel indhente og sammenligne priser på hybridbiler. På den måde kan du nemlig finde markedets billige hybridbiler.