Grønt billån

Sammenlign tilbud fra flere banker
  • Bankerne konkurrerer om dig
  • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud
  • Spar penge på grønne billån

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Vi sammenligner disse banker for dig

Hvad er et grønt billån?

Et grønt billån er et billån, som du kan tage, hvis du skal købe en elbil eller plug-in hybridbil. Det grønne billån er en ny populær låneform, da det er billigere end et normalt billån. Langt de fleste banker har et grønt billån, da de ønsker at fremme den grønne omstilling og opfordre folk til at købe grønnere biler.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg ansøger om et grønt billån?

Når du udforsker markedet for grønne billån, skal du være særligt opmærksom på kravene, de forskellige banker kræver, du lever op til – de kan nemlig være vidt forskellige. Nogle kræver, du skal være medlem af bestemte fagforeninger, andre kræver, at du skal flytte hele din privatøkonomi over til dem, mens andre slet ikke har nogle krav.

Du bør derfor læse op på de forskellige bankers krav, når du ansøger om et grønt billån.

Kan jeg tage et grønt billån til en hybrid?

Mange banker anser ikke ‘almindelige’ hybridbiler som grønne, da strømmen bliver genereret fra benzinmotoren, og derfor kan du typisk ikke kunne få tilbudt et grønt billån til denne bil. Har du besluttet dig for at købe en hybridbil, kan du i så fald  søge om et lån til hybridbil.

Ser du i stedet på at anskaffe dig en plug-in hybridbil, så vil langt de fleste banker tilbyde dig et grønt billån til at finansiere denne.

Hvem kan få et grønt billån?

Umiddelbart kan alle få et grønt billån, men betingelserne afhænger fra bank til bank. Hos nogle banker skal du være medlem af nogle bestemte fagforeninger, mens du ved andre banker skal samle hele din privatøkonomi hos dem. Du bør derfor tjekke betingelser grundigt, inden du beslutter dig for, hvilken bank du vil vælge.

Grønt billån fra Nykredit

Nykredits grønne billån er et attraktivt et af slagsen. Det koster nemlig kun 0 kr. i oprettelse, 1 procent i rente og ingen omkostninger til tinglysning, når du låner op til 300.000 kr. Nykredits grønne billån kan dertil bruges til køb af både el-, brint- og plugin-hybridbil. De kræver dog, at du selv lægger minimum 20% af bilens pris i udbetaling samt er ‘360-, 365-, eller Private Banking-kunde’ hos dem.

Grønt billån Arbejdernes Landsbank

AL Bank tilbyder et grønt billån gennem AL Finans til køb af såvel nye som brugte el- eller plugin-hybridbiler. Renten starter fra 1,26 %, og etableringsgebyret er 4.500 kr. uanset lånebeløbet. Du skal dog lægge mindst 10 % i udbetaling, og løbetiden må maksimalt være 8 år. 

Grønt billån fra Lån og Spar

Lån Og Spar tilbyder et grønt billån til elbiler eller plug-in hybridbiler med en rente på 1,25%, hvilket må siges at være ganske fordelagtigt. Du skal dog være opmærksom på, at du skal være medlem af en af de 50 fagforeninger, de samarbejder med, samt flytte hele din privatøkonomi over til dem.

Grønt billån fra Spar Nord

Spar Nords grønne billån “BæredygtigBil” er ret unikt, da det også kan bruges til køb af benzinbiler. De beskriver dog det stadig som et grønt billån, da de klimakompenserer for din bils CO2-udledning i et år, da de køber CO2-kvoter på dine vegne. Dermed kan du altså køre rundt med lidt bedre samvittighed det første år af din nye bils levetid, da du ved, der bliver klimakompenseret for dit forbrug.

Grønt billån fra Sydbank

Sydbank tilbyder desværre ikke et grønt billån endnu, men som du kan se her på siden, er det dog stadig rig mulighed for at finde et billigt grønt billån til finansieringen af din grønne bil.