Tag lån til flytning

Find det billigste lån til flytning
Bankly og Lendo samarbejder om at tilbyde dig Danmarks største sammenligningstjeneste indenfor lån og renter med 21 forskellige banker. Lav din låneansøgning i samarbejde med Lendo via knappen nedenfor.
  • 1 ansøgning - flere banker giver tilbud
  • Gratis & uforpligtende at bede om tilbud
  • Spar penge på lån

Der er mange måder at spare penge på

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Lån til flytning

Med et lån til flytning kan du få hjælp til at finansiere din flytning. Det kan nemlig være dyrt at flytte, uanset om du skal flytte i ejerbolig, lejebolig eller blot leje et værelse.

For at finansiere flytningen, kan du tage et lån til flytning. Det kan du enten gøre ved at:

  1. Tage et almindeligt banklån.
  2. Tage et indskudslån gennem din kommune.

Skal du flytte i almen bolig, kan du ansøge om et beboerlån hos den kommune, du flytter til. Kommunerne tilbyder lån til både lejligheder og enkeltværelser. Du kan derfor bruge lånet til beboerindskud, uanset hvilken boligtype du flytter ind i.

Kommunen stiller dog nogle krav til din indkomst, ligesom du skal betale lånet tilbage over 10 år og fem år for henholdsvis en lejlighed og et enkeltværelse. Derudover er det ikke muligt at blive tilbudt et indskudslån gennem din kommune, hvis du flytter ind i en privat lejebolig.

Kan du ikke blive tilbudt et lån hos din kommune, og har du ikke en opsparing, du kan gøre brug af, når du skal flytte, kan du overveje et lån til flytning.

Kan jeg tage et lån til flytning?

Det kan være dyrt at flytte. Faktisk løber omkostningerne forbundet med en flytning ofte op i 50.000 kr. – 100.000 kr.

Der er mange omkostninger forbundet med en flytning, såsom:

  • Forudbetalt leje og depositum.
  • Nye møbler og hårde hvidevarer.
  • Flyttemænd og leje af bil til flytning.

Skal du sælge din bolig, er der også en række udgifter, du bør være opmærksom på såsom udgifter til ejendomsmægler eller tilstandsrapport.

Med et lån til flytning er du sikker på, at du kan finansiere hele din flytning. Du bør dog være sikker på, at du finder det billigste flyttelån. Uanset om du skal bruge et større lånebeløb som 240.000 kr. eller blot et mindre lån på 45.000 kr., bør du derfor indhente og sammenligne lånetilbud fra flere låneudbydere.

Når du ansøger om et lån gennem Bankly, indhenter vi lånetilbud for dig hos flere banker, hvorefter du får et samlet overblik over dine lånetilbud i din låneoversigt. Du kan herefter vælge det bedste tilbud i ro og mag.

Lån til indskud

Når du skal flytte i en lejebolig, kræver mange boligselskaber et større beløb som indskud. Ofte består et boligtilbud af tre måneders forudbetalt leje og tre måneders leje som depositum.

Det er selvsagt ikke alle, som har mulighed for at betale seks måneders husleje i indskud. Du kan derfor finansiere dit boligindskud med et lån til flytning eller et indskudslån.

Inden du tager et lån til flytning

Skal du tage et lån til flytning, er det en god idé at være helt afklaret med dine udgifter. Der kan nemlig være mange udgiftsposter forbundet med en flytning.

Udover eventuel indflytningspris såsom indskud, kan der nemlig også være udgifter forbundet med:

  • Flyttehjælp: Flyttemænd, leje af flyttebil, mad og drikke til venner og familie som hjælper med flytningen.
  • Indretning af boligen: Udgifter til møbler, maling og renoveringer.
  • Fraflytning af tidligere bolig: Flytter du fra en bolig, kan der være udgifter forbundet med klargørelse af din gamle bolig, såsom gulvafslibning og maling.

Inden du ansøger om et lån til flytning, bør du derfor lægge et budget til flytning, så du er sikker på, at dit lån dækker alle dine flytteomkostninger.

Vil du opnå en billig flytning, er det en god idé at indhente og sammenligne tilbud på de forskellige flytteudgifter såsom pris på flyttemænd, leje af flyttebil og gulvafslibning.

Du kan desuden overveje et lån til renovering, hvis du skal foretage større renoveringer på din nye bolig.

Lån til flytning i ejerbolig

Skal du flytte i ejerbolig, er der en række omkostninger, du bør forholde dig til. Samtidig har du nogle andre finansieringsmuligheder, når du skal købe din egen bolig.

For at finansiere et boligkøb, er det ofte nødvendigt at kombinere et realkreditlån med et banklån. Det skyldes, at du kun kan finansiere op til 80 % af din bolig med et realkreditlån. Banken kræver desuden, at du lægger mindst 5 % selv, hvilket betyder, at du skal finansiere 15 % af boligens pris med et huslån.

Bliv godkendt til lån til flytning

Når du tager et lån til flytning, tager du et almindeligt forbrugslån. Uanset om du ansøger om et større eller mindre lånebeløb, vil din långiver foretage en kreditvurdering af din økonomi, inden du bliver tilbudt et lån.

Vil du forbedre dine muligheder for at blive godkendt til et lån til flytning, kan du derfor forbedre din kreditvurdering ved at:

  • Få styr på din eksisterende gæld: Har du gæld i forvejen, kan det påvirke, hvorvidt du bliver tilbudt endnu et lån. Her kan du forbedre dine lånemuligheder ved at betale din eksisterende gæld tilbage, inden du søger om endnu et lån eller ved at samle dine eksisterende lån med et samlelån.
  • Ansøg om lån med en medansøger: Du kan forbedre dine lånemuligheder ved at ansøge om et lån med en medansøger. Flytter du sammen med en anden person, kan I derfor overveje at ansøge om et lån til flytning sammen.
  • Øge din indtægt og rådighedsbeløb: Din indtægt og dit rådighedsbeløb er afgørende for, om du vil blive tilbudt et lån. Har du mulighed for at øge dit rådighedsbeløb, eksempelvis ved at reducere dine variable udgifter, kan det forbedre dine lånemuligheder, når du ansøger om et lån til flytning.
Hvad gør man, hvis man ikke har råd til indskud til bolig?
Har du ikke råd til at finansiere din flytning, kan du tage et lån til flytning. Det kan du også, hvis du ikke har mulighed for at betale indskud til din bolig.
Kan man låne penge af kommunen?
Flytter du i almen bolig, kan du sommetider blive godkendt til et lån af den kommune, du flytter til.