Sammenlign lån fra flere banker.

Lån til
  • Ansøg gratis & uforpligtende
  • Sammenlign tilbud fra flere banker
  • Vælg det bedste tilbud

Som set i

Der er mange måder at spare penge på

Bankly

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Sammenlign flere banker med kun én uforpligtende ansøgning.

Vi sparer dig for besværet med at tjekke prisen hos hver enkelt bank.

Det tager 2 min. at udfylde ansøgningen, og du får straks tilbud fra de første banker, så du hurtigt og nemt kan vælge det bedste tilbud.

Vi sparer dig ikke kun for tid, men i mange tilfælde også mange tusinde kroner.
Sammenlign nu
  • Tilbud fra flere banker
  • Gratis & uforpligtende
  • Sammenlign trygt og sikkert
  • Fuldt overblik over renter og priser

Bankly finder det billigste lån

Sådan fungerer det

Ansøg gratis & uforpligtende
Du indsender én ansøgning. Det tager kun et par minutter.
Herefter indhenter vi tilbud fra bankerne til dig.
Sammenlign dine tilbud
Du får de første tilbud med det samme.
Så kan du nemt sammenligne dine tilbud.
Vælg det bedste tilbud
Nu kan du vælge det bedste tilbud.
Tilbuddene er uforpligtende, og det er gratis at benytte Bankly.

Vi sammenligner disse banker for dig

Hvad skal vi hjælpe dig med?

Nyt lån - Sammenlign og vælg rigtigt

Uanset hvad du vil låne penge til, er det altid en god idé at sammenligne priserne.

Bankly gør det nemt for dig som forbruger at sammenligne priserne på lån og vælge det bedste tilbud. Du skal nemlig kun lave én ansøgning for at modtage flere lånetilbud – dermed kan du i ro og mag vælge det bedste tilbud.
Sammenlign nu

Samlelån - Spar penge på dine nuværende lån

Få flere penge til dig selv med et samlelån – har du flere lån hos forskellige låneudbydere, så kan Bankly hjælpe dig med at samle alle dine lån i ét samlet lån.

Vi finder én ny lav rente for alle dine lån. Så sparer du penge, og afbetalingen bliver mere overskuelig og gennemsigtig for dig som kunde.
Sammenlign nu

Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig

Alle hverdage mellem 10-12 og 13-16
Hvor meget kan jeg låne?
Du kan ansøge om lån på op til 500.000 kr. ved optagelse af et nyt lån, eller hvis du ønsker at samle dine eksisterende lån i et samlelån.
Hvad er kravene for at få lånetilbud?
- Du skal være mindst 18 år gammel
- Du skal have fast bopæl i Danmark
- Du er ikke registreret i RKI/Debitor Registret (DBR)

Tilbuddene, som du modtager, er foreløbige tilbud, som er forudsat, at oplysningerne, du har indtastet, er korrekte.
Kan jeg låne på trods af, at jeg er i RKI?
Hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret (DBR), kan vores samarbejdspartnere desværre ikke tilbyde dig et lån.
Hvordan kan I sænke omkostningerne på mine lån?
Du betaler med stor sandsynlighed forskellige renter og gebyrer på dine eksisterende lån.

Ved at bede om tilbud på samlelån gennem Bankly, vil du modtage tilbud med én rente for alle dine lån.

Det kan betyde, at den månedlige betaling vil være mindre, og at du kun skal forholde dig til én bank.

Derved er det altså muligt at opnå en lavere rente for alle dine lån.
Hvad koster det at bruge Bankly?
Ansøgningen igennem Bankly er altid gratis og uforpligtende.

Samtidig garanteres lavest mulig rente og bedst mulige vilkår hos de banker, vi samarbejder med - det betyder, at du ikke vil kunne få et bedre tilbud ved at henvende dig direkte til bankerne, som vi samarbejder med.

Tilbuddene er heller ikke bindende, før du underskriver det endelige tilbud hos den valgte bank.
Hvornår udbetales lånet?
Udbetalingen afhænger af, hvilken bank du har valgt.

Typisk udbetales pengene allerede indenfor 1-3 dage fra den dag, du færdiggjorde tilbuddet med den valgte bank.
Hvor lang er tilbagebetalingstiden?
1 - 12 år.

Du vælger selv tilbagebetalingstiden i ansøgningsskemaet.

Tilbagebetalingstiden påvirker den månedlige afbetaling på lånet, og derfor anbefales det at vælge en kortere tilbagebetalingstid ved lavere lånebeløb.
Kan jeg indfri lånet før tid?
Du kan altid indfri dit lån eller indbetale ekstra, før lånet udløber.
Kontakt din långiver/bank for nærmere information.
Kan jeg ændre min ansøgning, efter jeg har indsendt den?
Kontakt vores kundeservice på info@bankly.dk eller 70606566 for at høre mere om dine muligheder for at ændre din ansøgning.
Hvad kan jeg låne penge til?
Du kan låne til præcis, hvad du ønsker - uanset om det er til renovering af bolig, bil, ferie eller noget helt andet.
Kan jeg ansøge med en medansøger?
Du kan altid ansøge med en medansøger - faktisk øger det muligheden for højere lånebeløb og bedre vilkår, da bankerne vurderer jeres kreditværdighed ud fra jeres samlede økonomi.

Lån penge nemt og hurtigt hos Bankly

Vi har gjort låneprocessen for dig som låntager meget simplere og nemmere – lad os forklare hvordan!

Da du i sin tid skulle optage et forbrugslån, gik du ned i din bank og bad om at få et tilbud. I takt med internettets indtog blev det dog hurtigt nemmere, og du kunne derfor bede om et tilbud fra din bank online.

Hvis du skulle bede om et lånetilbud fra andre banker, var det dog særdeles besværligt, og dette afholdte mange danskere fra at indhente tilbud fra andre banker – og derfor endte de altså med at tage et lån i deres egen bank, på trods af de potentielt kunne have fået et bedre tilbud i en anden bank.

Det ville vi lave om på, og derfor skabte vi Bankly.

Her kan du ansøge om et lån hos adskillige banker på én gang ved blot at udfylde en enkelt ansøgning. Vi sørger nemlig for at indhente dine lånetilbud fra de forskellige banker, når du har udfyldt ansøgningen på vores side – og du modtager samtlige tilbud indenfor 24 timer.

Når du har modtaget tilbuddene, kan du selv vælge, hvilket lån du ønsker at tage – det har altså aldrig været nemmere at finde markedets billigste lån!

Spar penge ved at tage et samlelån

Hvis du har flere lån – eller hvis du blot har et lån, du betaler for meget for – kan du med fordel tage et samlelån. Når du tager et samlelån, samler du nemlig din gæld i et nyt lån, og dermed opnår du en lavere rente og sparer dertil potentielt en masse penge.

Derudover får du et langt bedre overblik over din gæld, da du nu kun skal betale af på et lån – så hvad venter du på? Saml din gæld i dag og spar penge med det samme!

Vil du gerne låne til bolig?

Når du skal låne til bolig, skal du finde et boliglån, der passer til den type bolig, du gerne vil købe – det er nemlig de færreste, som kan købe en bolig kontant. Det er vigtigt, at du ansøger om det rette boliglån – eksempelvis et realkredit- eller andelsboliglån – da de forskellige typer lån kun udstedes til enkelte boligformer. Hvis du gerne vil købe en ejerlejlighed eller et hus, skal du ansøge om et realkreditlån, og disse kan du typisk finde ganske billigt. Hvis du i stedet skal låne til en andelsbolig, bør du læse lidt videre:

Måske passer et andelsboliglån bedre?

Hvis du i stedet ønsker at købe en andelsbolig, skal du i stedet erhverve dig et andelsboliglån – dette er en anden form for boliglån, som specifikt er skabt til andelsboliger.

Find det billigste huslån hos Bankly

At købe et hus er nok den største privatøkonomiske beslutning, du kommer til at træffe i hele dit liv, og derfor er det særdeles vigtigt, at du træffer den rette beslutning ift. valg af finansiering. Mange danskere vælger blot at tage ned i deres bank og spørge om et lånetilbud, men dette er sjældent den billigste løsning – i stedet skal du indsamle lånetilbud fra adskillige banker, så du er sikker på, du finder markedets absolut billigste huslån for dig.

Det er her, Bankly kommer ind i billedet. Her kan du nemlig indsamle lånetilbud fra flere banker på samme tid ved blot at udfylde en enkelt ansøgning. Når vi har sendt din ansøgning afsted til bankerne, får du nemlig tilsendt bankernes bedste tilbud til dig – og når du har modtaget alle tilbud, skal du altså blot vælge det billigste lånetilbud.

Lån til indskuddet i din bolig hos Bankly

Hvis du i stedet skal flytte ind i en lejebolig, så skal du typisk betale et indskud i form af et depositum og et par månedes husleje. Dette beløb kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner, og derfor tilbyder vi, at du kan tage et indskudslån, så du ikke glipper muligheden for at flytte ind i boligen, blot fordi du ikke har råd til indskuddet.

Bliv gældfri hurtigst muligt

Når du først har taget et lån – eller hvis du allerede har eksisterende gæld – er det dejligt at vide, hvornår du er gældfri, da du dermed har noget at arbejde hen imod. Det er dog ikke altid ligetil at finde ud af – og især når du har flere lån, du betaler af på – så derfor har vi lavet en gældsberegner, der kan hjælpe dig med formålet. Hvis du gerne vil finde ud af, hvornår du er gældfri, kan du altså benytte vores gældsberegner, som giver dig svaret.

Lån til en ny båd hos Bankly

Hvis du er interesseret i både og godt kunne tænke dig at købe en – eller hvis du allerede har en og blot ønsker en ny – men ikke har pengene til dig, kan du sagtens finde et fordelagtigt bådlån her hos Bankly, der kan finansiere købet af båden. Du skal blot udfylde din ansøgning øverst på siden og herefter vente på, at dine lånetilbud tikker ind i din indbakke – nemt, ikke?

Find det billigste banklån her

Et banklån er typisk den billigste form for lån – sammenlignet med lån fra andre låneudbydere – da banken af flere årsager har en bredere risikoprofil og derfor typisk kan tilbyde en billigere rente til dine kunder. Selvom din bank tilbyder et relativt billigt lån, bør du dog stadig se dig om efter billigere alternativer – hvis du står og leder efter et billigt lån nu, bør du altså benytte dig af en service såsom Banklys, da du langt hurtigere kan få lånetilbud fra et bredt udsnit af markedet.

Tag et billigt billån hos Bankly

Der bliver i gennemsnit solgt over 16.000 biler om måneden i Danmark, og disse biler skal selvfølgelig finansieres på en måde – det er nemlig de færreste, der har råd til at betale for en bil kontant. Denne finansiering består typisk af et billån, da det er den billigste måde at finansiere dit bilkøb på. Hvis du ikke ønsker at lægge noget i udbetaling, kan du i stedet tage et billån uden udbetaling – du bør dog være opmærksom på, at denne form for billån kan være dyrere, da du reelt set skal låne flere penge.

Du kan også låne til MC

Hvis du i stedet foretrækker mindre køretøjer, kan du også tage et MC-lån for at finansiere købet af en motorcykel. Prisen på en motorcykel kan nemlig variere bredt, og derfor er det altså ikke alle, der har råd til at betale for den kontant.

Lån til campingvogn

Rigtig mange danskere har igen fået øjnene op for campingvognen og dens fantastiske måde at samle familien på over den danske sommer – og med god grund. En campingvogn giver nemlig en masse fleksibilitet i din ferie, da du og familien kan tage hvorend, I har lyst. En campingvogn er dog ikke helt billig, så hvis du står og mangler finansiering til at købe den, kan du selvfølgelig tage et lån til campingvogn her hos Bankly.

Find markedets absolut billigste lån hos Bankly

Låneansøgningsprocessen hos Bankly er ganske simpel – du udfylder blot en ansøgning, og så sender vi den afsted til bankerne. Herefter giver de dig deres bedste tilbud, og dermed kan du meget nemt og hurtigt finde markedets billigste lån. Når du har modtaget dine tilbud, skal du nemlig blot underskrive dit ønskede tilbud, og så får du udbetalt pengene inden længe – ansøg derfor om billige lån, hvis du leder efter et billigt lån.

Mangler du penge til ferien?

Det kan nemt blive rigtig dyrt at tage på ferie – især hvis du skal ud at rejse og skal have det hele med! Danskere er generelt et berejst folkefærd, og du er måske en af dem, der tager ud at rejse flere gange om året? Det er i hvert fald en dyr hobby at have, så derfor kan du selvfølgelig tage et ferielån hos Bankly, hvis du mangler penge til din næste ferie.

Hvad kan jeg låne til?

Når du ansøger om et forbrugslån, kan du reelt set bruge pengene på lige præcis det, du ønsker. Når du tager et forbrugslån, er der nemlig ingen krav til, hvad du skal bruge pengene til, som der eksempelvis kan være, når du tager et bolig- eller billån.

Hvor hurtigt kan jeg tage et lån?

Når du ansøger om et hurtig-lån, går der sjældent mere end et par timer, før du har modtaget samtlige tilbud. Når du har modtaget disse, er det blot op til dig at vælge, hvilket af lånetilbuddene du ønsker. Hvis lånene har den samme løbetid, bør du vælge det lån med den laveste ÅOP, da det typisk vil være det billigste.

Når du har valgt den bank, du ønsker at underskrive med, skal du blot underskrive lånetilbuddet, og så går der højst et par dage – men typisk blot et par timer – før du får udbetalt pengene.

Er det muligt at tage et lån som ung studerende?

Det er generelt sværere for unge at tage lån, da de har en skrøbelig privatøkonomi og typisk blot en lille indtægt i form af SU og eventuelt et studiejob. Flere og flere banker er dog villige til at låne unge mennesker penge, men det afhænger kraftigt af, hvilket formål du skal låne pengene til, samt hvor stort et lånebeløb du ønsker at låne. Det er ganske sjældent, at de ønsker at låne dig penge, hvis du ønsker at låne 50.000 kr. til en rejse – hvis du dog i stedet ønsker at låne til indskuddet i din bolig, er der dog langt større chance for at blive godkendt.

Bankerne er blevet mere villige til at låne penge ud til yngre mennesker over de seneste par år, og det er derfor muligt at låne penge som 18-årig – især hvis du ikke blot skal bruge pengene på forbrug.

Find det bedste kontantlån på få minutter

Der findes egentlig to former for kontantlån – det ene er et obligationslån, du kan bruge til at finansiere din bolig, mens det andet basalt set er et ganske almindeligt forbrugslån, hvilket vi sammenligner. Hos os kan du nemlig indhente tilbud fra adskillige banker for et forbrugslån på ganske få minutter, da du blot skal udfylde én ansøgning – så hvad venter du på?

Lån til indfrielse af gæld

Når du har noget gæld, er det selvfølgelig vigtigt, at du får afbetalt denne – og gerne så hurtigt som muligt. Ingen gider at betale for meget for et lån, og derfor er det vigtigt at undersøge, om du kan finde en billigere løsning et andet sted – på den måde kan du faktisk potentielt få afbetalt dit lån billigere og muligvis også hurtigere.

Da et lån basalt set er den samme ‘vare’ hos alle banker, giver det nemlig god mening at tage et lån hos en anden bank, hvis det er billigere end dit nuværende. Når du har gjort dette, betaler du nemlig dit gamle lån af med det nye, og dermed har du nu udskiftet dit gamle lån med et tilsvarende, der blot har en lavere rente – og dermed kan altså spare en masse penge.

Hvis du har et lån, som du muligvis tror, du betaler en smule for meget i rente for, bør du altså derfor overveje at tage et lån til indfrielse af gæld.

Du kan også låne uden sikkerhed

Når du tager et lån uden sikkerhed, stiller du selvfølgelig ingen sikkerhed for lånet – dette betyder, at du eksempelvis ikke skal stille din bil eller bolig som en form sikkerhed til banken, når du låner.

Dette er der både fordele og ulemper ved.

Fordelen er selvfølgelig, at du netop ikke skal stille nogen form for sikkerhed – det kan eksempelvis være, du ikke har en bil eller bolig at stille som sikkerhed, eller du ikke ønsker at benytte dem som dette. Derfor er det ganske fordelagtigt at kunne låne uden at gøre dette – og derudover er der typisk ingen krav om, at du skal bruge pengene på noget bestemt (som der eksempelvis er ved et realkreditlån).

Når banken til gengæld skal låne dig nogle penge uden nogen form for sikkerhed, kræver de typisk en højere rente – ganske simpelt fordi de løber en større risiko ved at låne dig pengene, når du ikke stiller nogen form for sikkehed.

Kredit-lån - løsningen til dine finansielle problemer?

Et kreditlån er ligeså et ganske almindeligt forbrugslån, som du kan bruge til at finansiere en bil, din næste ferie eller blot et nyt TV, hvis du ønsker dette. Du kan helt selv bestemme, hvad du vil bruge pengene til, for der er ingen krav fra bankens side – som der eksempelvis er, når du tager et boliglån.

Få styr på din økonomi, før du låner

Før du vælger at tage et lån, er det vigtigt, at du har styr på din økonomi. Først og fremmest kan du nemlig potentielt få tilbudt et billigere lån, hvis du har styr på din økonomi i forvejen.

Når du sender din ansøgning til bankerne, foretager de nemlig en kreditvurdering og tjekker din økonomi. Hvis du har styr på din økonomi og har skåret unødvendige udgifter fra – og dermed har et højt rådighedsbeløb i forhold til din privatøkonomi – får du nemlig dermed højst sandsynligt tilbudt et billigere lån, end hvis du ikke havde styr på din økonomi.

Derudover er det blot vigtigt, at du har orden i privatøkonomien, inden du låner, så du hurtigt kan lave en klar plan for din afbetaling – og dermed betale din gæld af hurtigst muligt. Den bedste og nemmeste måde at have styr på din privatøkonomi er ved at lave et budget. Med et budget har du nemlig en oversigt over dine indtægter og udgifter, og du kan dermed hurtigst se, hvis der er noget, der er ved at gå galt.

Hvis du ikke har lavet et budget endnu – eller hvis du trænger til at opdatere dit nuværende – kan du læse mere om budgetlægning og hente et budgetskema her.

Du kan også tage et kig på vores blog, hvor vi skriver om alt indenfor privatøkonomi – alt fra artikler om de forskellige skattefradrag til dybdegående information om banker og negativ rente.

Kan jeg indfri mit lån før tid?

Rigtig mange låntagere ønsker at indfri noget af – eller hele – sit lån før tid, og det er der faktisk en rigtig god grund til. Du kan nemlig potentielt spare en masse penge, afhængigt af hvor stor en del af lånet du vælger at indfri før tid.

Når du indfrier en del af dit lån før tid, skærer du nemlig noget af afbetalingsperioden af, og derfor sparer du altså for at betale renter i den periode. Jo mere du indfrier før tid, jo mere vil du typisk spare – så hvis du har råd til at betale en del ekstra af på dit lån, bør du helt klart overveje dette.